4 sigurna znaka koja pokazuju da ste stvoreni jedno za drugo

Životni stil

Svi znamo one parove za koje se iz daleka vidi da su jednostavno suđeni jedno drugom, a sigurno se mnogima od vas takva ljubav već i desila u životu. U čemu je tajna? Da li je u pitanju nenormalna hemija i fizička privlačnost ili su tajne veze ipak uspostavljene na nivou mentalne frekvencije i povezanosti?

Naravno, kada smo sa nekim kao jedno, onda nam to i cijelo naše biće poručuje i cijelim srcem to i osjetimo. Ali, osim tog intimnog osjećaja, tu su i određeni znakovi koji pokazuju da ste kao stvoreni jedno za drugo.

Zajednička interesovanja


Suprotnosi se privlače vjerovatno je manje istinit scenario i recept za srećnu ljubavnu priču. Ali, isti pogled na svijet, budućnost, a pogovo način na koji zajednički provodite vrijeme, definitivno su još jedan signal da ste vi i on kao stvoreni jedno za drugo.

Prva osoba kojoj ćete se povjeriti


Ovo je jako važno! Bilo da vam se desi nešto lijepo ili ružno, on je taj kome prvom želite da saopštite novosti, kao i obrnuto. To je možda i najbolji pokazatelj da se međusobno doživljavate kao srodne duše, koje jedna drugu najbolje razumiju.

Sve znate jedno o drugom


Između vas nema tajni i to se ne odnosi samo na period vaše ljubavne veze već i na vašu prošlost. Nije vam neprijatno da mu priznate sve svoje greške, jer želite da vas prihvatti takvu kakva jeste i on to sve savršeno dobro razumije. Isto tako, njegova prošlost za vas nije izvor nesigurnosti, već dio njegove ličnosti koju takođe želite da prigrlite.

Sa njim ste uvijek svoji


Jedno pred drugim ste otvorena knjiga – sa svim manama, vrlinama, bubicama, glupiranjima. Ne pretvarate se i u stanju ste zajedno satima da se smijete glupostima. I ne postoji osoba pred kojom ste toliko svoji kao jedno pred drugim.

Izvor: Mogu ja to sama

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje