ANĐELKA PRPIĆ SE SKINULA U KUPAĆI Snimala se dok se kupala u bazenu, pokazala obline: “Odmor može da počne”

Zabavni magazin

Naime, Anđelka je na Instagramu prvo objavila fotografiju na kojoj je napisala: “Odmor može da počne”, a onda je na pomenutoj društvenoj mreži objavila snimak.

Anđelka se skinula u kupaći, skočila je u bazen i snimila se dok je plivala, a tom prilikom je pokazala i tijelo u kupaćem kostimu.


Anđelka Prpić u kupaćem
Anđelka Prpić u kupaćem

Komentari na račun njenog izgleda su se nizali, a mnogi ne vjeruju da ovako dobro izgleda nakon dvije trudnoće.

Anđelka je u jednom intervjuu rekla da redovno idete kod psihoterapeuta.

– Ne mislim da je to više tabu tema, makar meni nije i ljudima iz mog okruženja. Vidim da se o tome više govori što mi je drago. Ti si postavio pitanje, jednom si bila, jednom si otišla. Ne, ja idem redovno i ljudi iz mog okruženja također. Na kraju krajeva, kao što idemo kod zubara na redovne kontrole ili kod bilo kog ljekara tako i sa psihoterapijom i ne vidim šta je u tome tabu i šta bi trebalo, naprotiv. Čak vidim da postaje popularno što mi je u neku ruku, ajde da kažem, drago. Svakako će nam svima biti bolje ako svi krenemo da čistimo po svom špajzu što bih ja rekla u predstavi- rekla je ona, a na pitanje koliko joj je pomoglo, odgovorila je:

– Nema to kada, ja se svako malo preispitujem i mislim da svaki čovjek to treba da radi. Kako da donesem neku odluku, kako da se postavim na poslu, prema djetetu, šta god. Kada si kod terapeuta, pričaš sa samim sobom samo je taj odraz u tvom ogledalu pametniji, iz tebe izvlači najbolji i podcrtava ti ono što je neka zaostavština patrijarhalnog ili kakvog god već miljea u kome živimo, pa da ne ideš za stadom, nego onako kako ti želiš.


Preporučeni sajt

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje