ČUVALA SAM SE ZA PRVU BRAČNU NOĆ I TO MI JE NAJVEĆA ŽIVOTNA GREŠKA: Toliko je bilo TRAUMATIČNO da sam u suzama pozvala sestru

Životni stil

Lejsi iz SAD kaže da je odgajana u “kulturi čistoće” i da joj je to godinama uništavalo seksualni život. Na svom TikTok profilu je odgovarala na objavu drugog muškarca u kojoj je pisalo: “Samo želim da kažem da je čekanje braka za prvi seks stvarno loša ideja.”

Lejsi se na to nadovezala: “Ne bih mogla više da se složim s njim. Biću otvorena i sve ću vam ispričati”.

– Odrasla sam u 90-im tokom kojih je kultura čistoće bila jako popularna. Bilo je čak i trenutaka kad sam razmišljala da se neću ni poljubiti pre venčanja. Pa, moj suprug i ja smo “tehnički” čekali do prve bračne noći – dodala je.

VIDEO NA TIKTOKU

Lejsi je objasnila da je imala seksualnih iskustva sa svojim dečkom, ali nisu imali seks sve do prve bračne noći

– Nismo bili sto posto čisti, ali znate na šta mislim. Kad vam kažem da je moja bračna noć bila j***** sranje, to je blago rečeno – rekla je Lejsi.

– Na medenom mesecu sam nazvala svoju sestru, koja je medicinska sestra, doslovno urlajući na telefon, govoreći da mislim da mi je vagina slomljena – dodala je.

Lejsi, Lejsi TikTok
FOTO: PRINTSCREEN/TIKTOK

Još jedna stvar u kojoj je odrasla verujući je da svoje seksualne potrebe i želje treba ostaviti po strani i samo se fokusirati na to da zadovolji svog muškarca.

– I budući da me kultura čistoće naučila da je moj posao da zadovoljim svog muža i da je sve što je bitno u vezi s njim ili će gledati pornografiju i varati me, doslovno mi je trebalo nekoliko godina da se osvestim i zapitam “a gde sam ja u ovom braku’? – rekla je Lejsi.

– Imam 32 godine i još uvek se borim sa stvarima u vezi sa seksom koje su duboko usađene u mene u ranim godinama. J***** mrzim kulturu čistoće – dodala je.

Lejsi, Lejsi TikTok
FOTO: PRINTSCREEN/TIKTOK

Korisnici TikToka požurili su komentarisali njenu objavu.

– Ako želiš da čekaš, to je u redu. Ali ako se osećaš prisiljeno da čekaš zbog bilo koje ideologije – to je jednostavno pogrešno – komentarisala je jedna pratiteljka.

– Mama mi je rekla da odem da živim s nekim godinu dana pre nego što uopšte pomislim na udaju. Najbolji savet ikad – napisala je druga žena.

– Baka mi je rekla da testiram auto pre nego što ga kupim – komentarisala je treća žena.

(Kurir.rs24sata.hr/ L. S)

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje