“Dolazio je kod mene kukao i plakao” Bosanac otkrio koji je pjevač rekao Nedeljku Bajiću Baji da NIKAD NEĆE BITI ZVIJEZDA

Zabavni magazin

Dragan Stojković Bosanac otkrio je šta se prije mnogo godina dogodilo u njegovom muzičkom studiju između kolege Miloša Bojanića i Nedeljka Bajića Baje.

Naime, kako je Dragan Stojković Bosanac ispričao sve se dogodilo na početku Bajine karijere, kada mu je Bojanić rekao da nikad neće biti zvijezda, što je pevača pogodilo.


“Miloš Bojanić je zezao Baju da nikad neće biti zvijezda”

– Ovo je Baja kod mene u podrumu, u radnoj sobi. Tada je patio zbog Miloša Bojanića koji ga je zezao da nikada neće biti zvijezda. Onda je dolazio kod mene, plakao, kukao, pa me je pitao da li će biti zvijezda. Ja sam mu rekao da hoće, da se ne boji. On je dobar dečko, moglo bi to pjevački da bude bolje, ali ima hitove. Kod nas kad neko ima hitove, ne smiješ reći kako pjeva -prisjetio se Bosanac za Grand.

Završio težak fakultet

Dragan Stojković Bosanac jedan je od najpoznatijih harmonikaša na našim prostorima, a pored toga je uspješan kompozitor i aranžer.

Iako se decenijama uspješno bavi muzikom, mnogi ne znaju da to nije oduvijek bio njegov poziv.

Naime, na iznenađenje mnogih on je završio Ekonomski fakultet, međutim umjesto struke, on se odlučio za javni posao.

Podsjetimo, Stojković je godinama u braku sa suprugom Dunjom sa kojom ima dvoje djece, a prethodnih godinama gledamo ga kao člana žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.


Autor

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje