Beskrajna čežnja

LJUBIĆI

On je nepopravljivi plejboj. Čak je i sada odisao neodoljivim šarmom. U očima mu se ogledao nedvosmisleni poziv, koji Sabrinu čak ni u ovoj situaciji nije ostavljao hladnom. Nakratko ga je pogledala, ali i to je bilo dovoljno da joj se pogled zadrži na Mariovim usnama podsećajući je na trenutak kada je okusila te usne, kada se obrela u njegovom naručju, čvrsto privijena uz njega, kao da su im se tela stopila ujedno.
Dosta!, naredila je sebi. Sad sigurno nije vreme za prisećanje na trenutak kada se ponela kao praznoglavi devojčurak. Energično je ispravila ramena i bradom pokazala jedna vrata.

-U radnu sobu. Tamo sam odložila Livina kolica i stvari.
Krenuvši napred, kolena su joj zaklecala. Doslovce je osećala njegov pogled na svojim leđima. Sigurno me upoređuje s lepoticama koje ga okružuju kod kuće u Evropi, pomislila je nelagodno. Njegova najnovija devojkaje slavna manekenka, tanana, platinasta plavuša bujnog poprsja… Ali Mario ju je verovatno već zamenio drugom. Pratio ga je glas da menja devojke kao drugi košulje.
Sabrina nije mogla da zamisli svet u kojem je to moguće. Čeznula je za ljubavlju, privrženošću i vernošću. A Mario Markolini ništa od toga nije bio u stanju da joj pruži. Doduše, grešno je zgodan i lep, ali takva lepota muškarca je činila donekle nestvarnim. Kao da nije od ovog sveta, bar ne onog kojem je ona pripadala. I to se nikada neće promeniti.
Brižno je pokrila dete ružičastim ćebetom pre nego što se okrenula Mariju. Svim silama trudila se da ne zuri u njega, ali bilo je nemoguće odoleti vatrenom pogledu tih dubokih tamnih očiju. Pored njega, sebi se činila običnom i neuglednom.
Energično je zatvorio vrata. Postala je bolno svesna Mariove blizine među tesnim zidovima ove sobe. Samo korak ili dva i mogao bi je dodirnuti…
Stajala je nepomično, netremice ga gledajući, kao da ima neobjašnjivu moć nad njom.

-Nas dvoje imamo problem… i moramo ga što pre razrešiti.
Znala je šta će uslediti. Pokušala je da se pripremi za taj trenutak iako je znala da nema šanse da mu se odupre. Mario će povesti Liv u Italiju, a ona neće moći da ga spreči. Nikada više neće videti svoje kumče jer nije mogla da se meri s bogatim, moćnim i bezobzirnim Mariom Markolinijem.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.