Ljubav jača od života

Premium ljubavni romani

Grejs nije uspela da zatomi osećaj zavisti i ljubomore prema svim tim ženama s kojima se on sjajno provodi. Ionako ga je srela samo na tren i oba puta se, suočena s njegovom ležernom elegancijom, osećala nezgrapno, kao da je tu slučajno zalutala.
Prvi put sreli su se na plaži u Komvolu, na polo meču koji je organizovala Grejsina najbolja prijateljica, Ninova sestra Lucija. Nino se tom prilikom nagnuo kroz prozor svog džipa da osmotri Grejs od glave do pete.
Nikada je nijedan muškarac nije tako gledao. Oblio ju je talas vreline. Dok je igrao polo, gledala ga je… kao zaljubljena tinejdžerka.
Drugi put sreli su se na T.ucijinom venčanju, na porodičnom ranču Akostinih u Argentini. Grejs je uživala u tom putovanju do trenutka kada su njene oči pod svatovskim šatorom srete Ninov turobni pogled.
Iako je gotovo čitave večeri bio ž^uzet dužnostima domaćina, osetila je da je njegova snažna harizma prati na svakom koraku. A kada su konačno razmenili nekoliko reči, fascinirano je zurila u njga… sve dok…
Uzdahnula je posmatrajući sledeću fotografiju čoveka koji joj je izvukao do pod nogama. I ponovo je uz njega bila prsata lepotica. Bili su lep par, pri čemu se na licu nepoznate dame ogledalo neizgovoreno upozorenje potencijalnim rivalkama.

-Zadrži ga – promrmljala je Grejs skrenuvši pogled s ekrana. Nino A košta možda jeste tip iz snova, ali one svadbene večeri postalo joj je jasno da nisu u istoj ligi.
Bežeći od problema, Grejs je u muzici ili knjigama oduvek tražila utehu. Njeni su roditelji ranije gajili nadu da bi mogla postati koncertna pijanistkinja, ali posle očeve smrti to su ostali pusti snovi. Više nije bilo novca za skupu školarinu na konzervatorijumu.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se