Noć sa plejbojem iz džet-seta

Svojevremeno je Ava Halibarton provela jednu nežnu noć s Kalebom Gilkristom. Slede-ćeg dana je otišla… i deset godina se nije vratila…
Ali je sada opet kod kuće zbog jednog venčanja. A Kaleb je kum: bogatiji je, privlačniji no ikad i ima reputaciju plejboja.
Kaleb je i dalje želi. Ali Ava mu je okrenula leđa, a on nije džentlmen. Želi još jednu noć i da onda on bude taj koji će da okrene leđa i ode…


Mogao je da oseti gromovite otkucaje njenog srca. Više se nego savršeno podudaralo s njegovim.
Mnogo se uzdržavao. Praktično se osećao kao svetac što se tako dugo obuzdavao.
– O prokleto nek je sve! – reče, obgrli je oko vrata, privuče k sebi i poljubi je.
Vatromet se rasprsnu pred Avinim očima kad ih čvrsto zatvori i Kejlebu uzvrati poljubac.Čvrsto, brzo, bez uzdržavanja.
Sve do tog trenutka nije znala koliko je žudela za ovim. Žudela za njim. Njegovim dodirom, njegovim mirisom. Veoma malo je prošla noć uspela da ublaži napetost koja je narastala među njima.
To sinoć bila je samo čista, sebična, očajnička njena želja da razbistri glavu upotrebom čoveka za koga je znala da je to u stanju da učini.
Kad je povi natrag na automobil, vreli metal nije mogao da se poredi s vrelinom koja je isijavala iz njih, a Ava čak i ne požele da razmisli kuda sve ovo vodi. Jedino što je želela bilo je da to proživi. Bez motiva, bez posledica, samo osećanja i iskustvo i zadovoljstvo.

Nastavak na strani broj 2 ispod

Potisnu sve glasove u svojoj glavi i obgrli ga rukama stisnuvši se uz celo njegovo telo, utopivši se u njegov poljubac kao da je to jedini način da može da se ponada da će ikad kasnije opet slobodno moći da diše.
On je pusti da mu skine sako, ali im se usne na rastaviše. Poljubac beše previše dobar i šteta bi bilo da se prekida. Ona svuče duks preko glave i pusti ga da padne na pod. Do đavola, ovaj tepih ovde sigurno beše pet puta čistiji od onoga u internatskoj sobi.
Njegove ruke joj se onda nađoše ispod majice i kliznuše joj po koži. Tople ruke. Ne, vrele ruke. Ruke koje su tačno znale gde da je dodirnu da počne da se topi od zadovoljstva. Strese se od ushićenja.
I onda prebrzo, osećajući da će da se onesvesti od jačine svih tih osećanja, ona se povuče.
Stavi mu ruku na grudi, udahnu duboko vazduh nekoliko puta.
Kejleb to samo iskoristi da joj skine i majicu. Preko glave i uz ruke koje beše digla iznad glave.
Uspomene na njihov prvi put pohrliše joj u glavu, ali uskoro ih potisnu bujica osećanja koja je zapljusnu ovde i sada.

Uloguj se da bi vidio ostatak sadržaja.Molimo . Nisi član? Pridruži Se

Odgovori

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.