Šampionski pogodak

Premium ljubavni romani

Bila su mala, jednostavna, i činilo se da u njima nema mnogo turista. Retko gde se mogao videti poneki veći hotel ili velika, uređena peščana plaža. Obala na mnogim mestima nije bila pogodna za kupanje, a tamo gde jeste, plaže su bile male, uvučene između stena.
Ipak, sve je imalo neku divlju, neobuzdanu lepotu. Još uvek nije znala kako izgleda Baltanos, naselje u koje se zaputila, ali ako liči na ostala mesta pored kojih je feribot prolazio, onda će joj se dopasti.
Šta li će je dočekati tamo? Kakva je ta mala škola u kojoj će raditi? Kakva su deca? Hoće li uspeti da nađe odgovarajući stan? Kakvi li su ostali učitelji u školi, kako će je prihvatiti? I, konačno, kako će ona, koja dolazi iz Sasedona, grada osrednje veličine koji je ipak imao i mnogo kulturnih sadržaja i mesta za zabavu, provoditi vreme u jednom tako minijaturnom priobalnom mestu? Preko leta je možda i živo, iako Baltanos nije poznata destinacija, sigurno ima nešto turista. Ali u jesen i zimu, kada su tu samo malobrojni meštani, i oštar vetar koji duva sa okeana, i galebovi?
Nije delovalo obećavajuće. Nadala se da neće poludeti od dosade. Valjda će se sprijateljiti sa nekim. Valjda i ti ljudi koji tamo žive imaju neki društveni život i zabavu.
Njen telefon je pozvonio, prekidajući je u tom razmišljanju. Nina, njena starija sestra, zvala ju je već ko zna koliko puta od sinoć, kada je vozom krenula iz Sasedona.

...

Uloguj se da bi vidio ostatak sadržaja.Molimo . Nisi član? Pridruži Se

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.