3035

Okovano srce

Vikend ljubići

Međutim, stariji čovek joj nije uzvratio osmehom. Naprotiv, lice mu je izgledalo veoma zabrinuto.
– Ejveri… – počeo je, no ona ga je prekinula.
– I mislim da bi trebalo da pregledate ovu moju mašinu. Čini mi se da nešto ne radi kako treba…
– Ejveri…
Devojka je tek tada primetila njegov zabrinuti izraz.
– Da U nešto nije u redu? – upitala je oprezno, a onda je odjednom obuzeo strah. – Da nije Dilan?
Migelove oči su čudno zasijale i on klimnu glavom.
– Jeste, draga, bojim se daje Dilan u pitanju. Upravo mi je telefonirala Abril, i to iz bolnice. Dilana su udarila kola, ah ne znam koliko mu je stanje ozbiljno. Doktori žele tvoju saglasnost da ga operišu.
Bez ijedne reči Ejveri je pojurila u bolnicu.
Doktor Kris Čejni je imao dug i težak dan. Stigao je u bolnicu još u pola šest i imao nekoliko veoma teških slučajeva, koji su zahteva-li njegovu potpunu koncentraciju i pažnju. No, njegov radni danje sada bio završen i on se zadovoljno na-smešio. Dogovorio se sa svojim kolegom i prijateljem da odu u klub i odigraju jednu košarkašku utakmicu. Posle rekreacije gaje čekala večera sa jednom mladom doktorkom na specijalizaciji koja mu je bila veoma simpatična.
Kris Čejni je skinuo svoj beli mantil i izašao u hodnik. Istog trenutka mu je prišla jedna medicinska sestra, gledajući ga zaljubljeno. Kris ne samo da je bio izvanredan lekar fantastične reputacije nego je važio i za jednog od najzgodnijih muškaraca u bolnici. Zato mu zaljubljeni pogledi ženskog sveta i poneki izdajnički uzdah nisu predstavljali neku novinu. On ih je uglavnom ignorisao, a nekada su ga čak i ljutili.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se