Horoskop za mladi Mesec

Horoskop

Horoskop – sutra se na nebu pojavljuje misteriozan mlad Mesec: očekuje nas pojačana intuicija i otkrivanje budućnosti

Horoskop za mlad Mesec u znaku Vodolije – saznajte kakva sudbina očekuje vaš horoskopski znak!

Mlad Mesec u znaku Vodolije počinje da vlada 4. februara 2019. godine, a evo šta horoskop predviđa vašem znaku Zodijaka!

Ovan

Očekuju vas lepa dešavanja sa prijateljima, putovanjima, novim učenjima, idejama. Postoje mogućnosti da stupite u neku novu grupu, pokrenete kreativan rad ili neku ideju. Sve što pokrenete vezano za studiranje, širenje filozofije, religije i viših učenja i znanja sada je vrlo uspešno.

Bik

Imate idealne prilike da upravljate finansijama i da transformišete dosadašnje finansije. Mnoge osobe sada vam mogu pružiti podršku kada je posao u pitanju. Neka osoba od autoriteta će vam dati vetar u leđa. Bitne iznenadne promene se vama dešavaju i svetlost budućnosti vas sada može obasjati.

Blizanci

Kod vas je velika prilika novih ideja, pronalaska, učenja, putovanja, nove filozofije, planovi i to sve uz podršku partnera koji će vam biti vrlo naklonjen. I vama će mnogo lakše biti da se prezentujete i date svoje znanje i umeće do uspeha. Mnogi Blizanci sada mogu imati iznenadnu sreću i uspeh.

Rak

Vama se pruža odlična prilika za neke finansijske transakcije, kredite i rešenje nekih prepreka na putu vašeg uspeha. Svakodnevnica je dosta izražena kroz srećne aktivnosti i ona preti da ne preterujete ni u čemu, a posebno u hrani.

Lav

Idealna prilika da vi pokažete emocije prema vašem partneru, jer mnoge osobe sada baš mogu da se dogovore šta i kako dalje. Pojedine osobe mogu poželeti da imaju dete ili da, ako već imaju decu, budu bliski i emotivni prema njima. Mnogi slobodni Lavovi sada mogu upoznati potencijalnog partnera.

Devica

Mnoge Device mogu biti emotivne kada je porodica u pitanju i žrtvovati se za jednog roditelja. Čak možete dobiti neku novu viziju ili rešenje kako u svakodnevnici da pojednostavite stvari i okrenete novi list u svom životu. Kako je vaše polje u Vodoliji, onda se taj mlad Mesec može manifestovati da budete srećni ili nesrećni, što opet zavisi od vaše lične natalne karte i aspekata.

Vaga

Kod vas se mlad Mesec dešava u polju ljubavi, dece, kreativnog rada i sporta pa se tu mogu dešavati razne iznenadne promene. Kako su Jupiter i Merkur u podršci, vi možete iznenada doneti neki zaključak kada je komunikacija u pitanju ili braća i sestre mogu iznenada da vam nešto saopšte. Generalno gledano, sve se dešava iznenada i brzo.

Škorpija

Kod vas se dešavaju neki novi počeci u kući, genetici i sa jednim roditeljem. Mnoge osobe sada mogu imati finansijsku pomoć od roditelja, autoriteta ili nekoga od koga najmanje očekujete. Jaka intuicija je dosta naglašena.

Strelac

Vi imate bitne komunikacije, dogovore, pregovore sa rodbinom koja vas može podržati, a i ne što opet zavisi od vaših ličnih aspekata. Vi se cele godine morate čuvati negativnog aspekta od Neptuna iz Riba koji vam može dati zbrku, maglu i prevare. Mnoge saradnje i komunikacija se otvara sa inostranstvom pa pazite na komunikaciju i dogovore.

Jarac

Vi ste u vrhuncu kada je vaša materijalna kuća u pitanju, možete biti zadovoljni sa iznenadnom srećom koja vam dolazi. Kako je aktivno i vaše dvanesto polje i Jupiter u njemu kao anđeo koji vam čuva leđa i gura vas napred u nepoznato, sve se može desiti iznenada. Venera je u vašem znaku i daće vam srećnije impulse u svemu.

Vodolija

Kod vas se dešava ovaj moćni mlad Mesec i njegove dobrobiti, pa to treba svakako da iskoristite i pokrenete nove planove, grupe, vizije, novu politiku života. Ono što je važno naglasiti, on će uticati na vaš psihički i fizički izgled gde vi možete biti srećni i zadovoljni sobom što je jako teško za vas jer uvek stremite nečemu novom i originalnom. Čuvajte se euforije ili potonuća.

Ribe

Ovaj mlad Mesec se dešava u vašem dvanaestom polju, što je vaša podsvest, snovi, mašta i mnoge psihičke spone se povezuju sa vašom desetom kućom koja predstavlja vašu karijeru, jednog roditelja ili autoritet pa se tu dešavaju ova Mesečeva iznenadna pokretanja. Imate podršku Jupitera iz Strelca. Samo pojedine Ribe treba da se čuvaju obmana,iluzija i drugih prevara ili da to one ne rade, što opet zavisi od vašeg ličnog horoskopa i aspekata.

Astrolog: Željka Knežević, lovesensa

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.