Kiron trigon Merkur – Trenutak istine!

Horoskop

Kada Kiron krene naprijed 15.12. i mi ćemo krenuti u nove bitke i nova iskustva! Bolne rane ostat će samo ožiljci. Ožiljci kao podsjetnici koliko smo hrabri i neustrašivi bili i koliko smo nakon zacijeljenih rana jači!

Kiron je naša bol, slaba točka, ahilova peta. Svaka emotivna rana, prijevara, razočaranje i manipulacija. Zapravo sve naše rane su Kiron.

Ali Kiron je i lijek. Lijek kojega moramo sami naći.

Jer prvo se moramo sami izliječiti kao što smo se sami i rodili. Tek kada si pomognemo sami tada će nam moći pomoći i drugi!

Na puno načina možemo pomoći sebi, koliko ljudi toliko i ćudi, ali najčešće pomažući drugima mi pomažemo sebi.

Merkur su naše misli, riječi, komunikacija, učenje i kretanje. Merkur je u tranzitu kroz znak Strijelca i ovdje je u potrazi za istinom. Kiron je u tranzitu kroz znak Ovna i ovdje je hrabar i neustrašiv.

Merkur u Strijelcu je debilitiran i nije mu lako doći do istine, zato mu Kiron sada i pruža svoju iscjeliteljsku ruku da kroz razmišljanje, informacije i komunikaciju dođe do istine a time i izlječenja i transformacije.

Ovaj proces ići će kroz ugodne razgovore, riječi i komunikaciju koja liječi. Moguće i kroz učenje kako se izliječiti. Popričati s nekim o bolu (problemu) koji nas tišti već je napola riješen problem kažu mnogi.

Kako je Kiron u retrogradnom hodu, teme će nam biti prošla bolna iskustva, a ovaj trigon bit će trenutak istine! Trenutak stavljanja točke na bolne rane.

Zato razgovarajte s nekim o svom bolu (problemu) ili se osvrnite oko sebe i pogledajte kome vi možete biti lijek i melem na ranu.

Kroz toplu riječ i utjehu. Kroz razumijevanje i podršku.

Kada Kiron 15.12. krene naprijed i mi ćemo krenuti u nove bitke i nova iskustva!

Bolne rane ostat će samo ožiljci. Ožiljci kao podsjetnici koliko smo hrabri i neustrašivi bili i koliko smo nakon zacijeljenih rana jači! Plemenitiji i mudriji.

I nikada ne zaboravimo da pomažući drugima ipak najviše pomažemo sebi.

Tomislava Horvat
Astrologija Pallas

Foto: pixabay.com

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.