Ljubavna astro analiza do 25.04. – Jarčevi će pronaći mir u ljubavi, Blizanci izbjegavajte sukobe

Horoskop
 
Ovan: Oni Ovnovi koji su u ozbiljnoj vezi će biti veoma posvećeni svom partneru, a aneki od njih će razmišljati o tome da svoju vezu podignu na viši nivo i krunišu je brakom. Biće ovo veoma emotivan period i za vas i za vašeg partnera zbog čega ćete željeti provoditi svaki slobodan trenutak zajedno.
 
Prisjetićete se starih dana što će vam variti osmijeh na lice i učiniti vas srećnima.
 
Bik: Neki pripadnici ovog znaka bi mogli odgoditi neke svoje obaveze kako bi se mogli posvetiti svom partneru. Ipak budite oprezni i nemojte dozvoliti da izgubite neke dobre prilike u poslu.
 
Lijepo je što želite posvetiti više pažnje partneru, ali morate voditi računa i o svojoj karijeri i obavljati sve obaveze na vrijeme.
 
 
Blizanci: U ovoj sedmici biste trebali izbjegavati konfliktne situacije sa partnerom kako ne biste izazvali veći problem od onoga u kome ste se našli.
 
Ako želite da vaša veza bude jaka, budite prije svega prijatelj svom partneru i podržite ga u trenucima kada mu je to potrebno. Samo tako ćete ostvariti jaku vezu.
 
 
Rak: Rakovi su po prirodi strastveni i brižni, a to je razlog zbog koga su tako dobri ljubavnici svom partneru.
 
U ovom periodu ćete biti u stanju čuti svaku želju svog partnera i trudićete se da ih ispunite i učinite svog partnera srećnim i zadovoljnim. Vaš partner će vam uzvratiti nježnost istom mjerom što će vašu vezu učiniti jako strastvenom.
 
Lav: Veoma je važno da otvoreno razgovarate sa svojim partnerom o njegovim navikama zbog kojih se osjećane neugodno.
 
Pokušajte biti iskreni kako ne bi došlo do nesporazuma. Trudite se da budete razumni i da ne pretvorite cijelu situaciju u svađu. Portudite se da vaš partner vidi da niste zlonamjerni već iskreni.
 
Djevica: Vi i vaš partner biste u ovoj sedmici mogli riješiti neke probleme koje vučete od ranije.
 
Bićete spremni da se izvinite jedno drugome zbog grešaka koje su uzrokovale te probleme. Ovo bi vas moglo učiniti bližima nego što ste prije bili i bićete oboje srećni što ste napokon skinili veliki teret sa svoje duše.
 
Vaga: Ovo bi mogla biti veoma uspješna sedmica za Vage koje su slobodne.
 
Uvijek ćete biti u društvu zanimljivih ljudi, a zabave i dobrog raspoloženja neće nedostajati. Oni koji su u vezi će se više posvetiti partneru i željeće provoditi što više svog vremena sa svojom voljenom osobom.
 
 
Škorpija: U ovom periodu bi neki problemi koje već dugo pokušavate da zataškate, mogli izađi na površinu.
 
Bićete pomalo zabrinuti i imaćete potrebu da opravdavate neke svoje postupke partneru. Prevelika očekivanja od partnera bi mogla dovesti do loših odnosa sa vašim partnerom. Budite iskreni jer ćete samo na taj načim moći riješiti ovu situaciju.
 
Strijelac: Pred vama je jako lijep periodu u kome će se dogoditi mnoge lijepe stvari koje će imati pozitivan uticaj na vašu vezu. Neki Strijelčevi bi svoju vezu mogli krunisati brakom. Nećete štedjeti ljubav i nježnost prema partneru, a i on će vam uzvratiti ista osjećanja.
 
Jarac: U ovom periodu ćete imati priliku da pronađete mir i harmoniju u svom ljubavnom životu. Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli upoznati jednu posebnu osobu koju će teško moći izbaciti iz glave. Oni koji su u vezi bi napokon mogli shvatiti koliko je njihovom partneru stalo do njih što će ih zbližiti i ojačati njihovu vezu.
 
Vodolija: Ako se između vas i vašeg partnera pojavila distanca i zahlađe nje emocija, sada je idealan period da to popravite. Vaš ljubavni život će se vratiti na pravi put ako se budete dovoljno trudili. Napravite promjene koju su potrebne kako biste učinili vašeg partnera srećnim i zadovoljnim.
 
Ribe: Većina osoba rođenih u znaku Riba će biti srećni i zadovoljni svojim ljubavnim životom u ovom periodu. Željećete svaki trenutak provesti sa svojim partnerom i podijeliti sa njim svaku svoju misao. Sve one brige i sumnje koje ste imali bi u ovom periodu mogle nestati. Slobodni pripadnici ovog znaka bi trebali što više izlaziti jer nikada ne znate gdje vas čeka ljubav.