LJUBAVNA PATNJA: Ako ste rođeni u jednom od ova tri horoskopska znaka, nije vam lako u romantičnim vezama

Horoskop

Zaljubljivanje je predivan osećaj, ali za neke je ovo osećanje toliko jako da ih može povrediti

Ko voli, lako ga je povrediti. I dok neki ljudi svesno drže distancu, drugi (pre)brzo poklanjaju svoje srce i odmah se upuštaju u vezu. S jedne strane to je jako lepo, a s druge postoji velika opasnost da će ostati sami i povređeni.

Ova tri horoskopska znaka se prejako zaljubljuju i zbog toga često pate.

Rak

Rođeni u znaku Raka u početku su suzdržani, ali čim osete da im neko odgovara, odmah se potpuno prepuste drugoj osobi. Onda će sve uraditi za partnera. To često „guši“ drugu osobu pa traži distancu – što Rakovi nikako ne mogu da razumeju.

Ribe

Ribe imaju lošu naviku da sve svoje brige i nezadovoljstvo drže u sebi – umesto da se „ispucaju“. Zbog toga često u vezi budu „žrtve“, jer radije se povuku i prepuste drugima na volju. U vezi će prvo uraditi sve za drugoga, a onda tek eventualno za sebe – što često rezultira slomljenim srcem.

Strelac

Kad se Strelci odluče za jednu osobu, potom se potpuno prepuste vezi i daju se u nju svim čulima. Pri tome totalno isključe razum, jer najradije žive „sada i ovde“ – što ih čini ranjivima.

( 24sata.hr )

https://glossy.espreso.rs/horoskop/146445/ljubavna-patnja-ako-ste-rodjeni-u-jednom-od-ova-tri-horoskopska-znaka-nije-vam-lako-u-romanticnim-vezama

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.