LJUBAVNI HOROSKOP: Dan zaljubljenih je blizu, proverite da li će vam zvezde biti naklonjene

Horoskop

Saznajte šta vas očekuje u prve dve nedelje februara na ljubavnom planu.

Ljubavni horoskop za 14. februar, Dan zaljubljenih, biće sigurno jedan od najradije čitanih, a mi vam danas pružamo samo mali početak – uvod u to kako će nas zvezde voditi u prve dve nedelje februara.
OVAN

Vaše reči biće dobro prihvaćene, a vi zadovoljniji nego pre. Utoliko će doći do blagog poboljšanja u odnosima. Ljubaznim stavom vi ćete uspevati da odražavate solidan status quo u svojoj vezi. Znate da bolje ne može, bar zasad.

BIK

Premda ste se gotovo pomirili s otuđenjem, ipak se potajno nadate da će stvari krenuti na bolje. Gotovo ništa nećete uspeti da uradite sami. Ključ vaše sreće nalazi se u otvorenosti prema drugoj strani.

BLIZANCI

Izgledan je odličan provod sa prijateljima ili većim društvom. Oni koji su još sami tu bi mogli da nađu ljubav. Takođe su velike šanse da novu ljubav nađete putujući to to preko granice. Ko ima priliku i to može, neka krene.

RAK

Pripremate novi erotski plan zavođenja osobe do koje vam je stalo. Nadomak ste do ostvarenja, ali ima još jedna sitnica koju treba doraditi. Vaša društvenost i dalje će vam donositi dodatne bodove u ljubavi, ali pazite da se ne nagnete previše.

LAV

Dvoumićete se između potrebe za samoćom u kojoj sagledavate dublje stvari i želje za izlaskom među ljude s površnim razgovorima. Ipak, ako dobijete poziv za izlazak, prihvatite ga i izađite među ljude. Vreme je za tako nešto.

DEVICA

Pokušaćete da budete ljubazniji prema voljenoj osobi, a to će doneti i neka poboljšanja u vašem odnosu. Partner će vam stoga pokazati svoju osećajnost i osetljivost. Na vama je da to prihvatite i da pokažete ljubav.

VAGA

Na svaki način vi ćete se truditi da zavodite. Ponekad nećete znati koga, jer ste malo zbunjeni. Odredite svoju metu. Ipak, ako vidite da vam baš i ne ide u ljubavi, vi se povucite i pričekajte bolje dane. Zvuči jednostavno.

ŠKORPIJA

Kako vam još uvek ne dolaze prave reči, uspećete da pokažete ljubav na neki drugi način. Ni ne treba uvek pričati. Manje neraspoloženje biće povezano s težnjom da neko od vas dvoje dominira u odnosu.

STRELAC

Svojim nastupom, ponašanjem i rečima vi ćete privlačiti pažnju osoba suprotnog pola poput magneta. Ipak, ako ste imali neki problem koji se vukao, s njim ćete morati da se suočite na neprijatan način. Izdržite.

JARAC

Osetićete blago olakšanje, jer ćete stvari moći da prihvatite realnije. Ipak, daleko je to još od vaših snova. Još uvek ćete vi biti skloni ideji da se povučete u svoj svet mašte i samoće. Ne činite to sebi. Bolje je sa ljudima.

VODOLIJA

Vaša osetljivost i potreba za nežnostima biće povećana, a spoljne okolnosti vam za to neće ići na ruku. Lepše je na licu videti osmeh, nego nešto drugo. S tom mišlju vodiljom vi ćete poboljšati svoje emotivne odnose.

RIBE

Društvenost i komunikativnost biće osobine koje ćete moći da pokažete u svom privatnom životu. Iako u sebi osećate da ste u tom smislu sve jači, mogućnost verbalnih nesporazuma i svađa sa partnerom biće podjednako jaka.

LJUBAVNI HOROSKOP: Dan zaljubljenih je blizu, proverite da li će vam zvezde biti naklonjene

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.