Na ova 3 znaka Zodijaka će najjače utjecati pun Mjesec u Ribama: Ovo nije dobro vrijeme za veće korake, sudbina diktira!

Horoskop
3 znaka Zodijaka za vrijeme punog Mjeseca imat će najviše turbulencija! Evo na koga će lunarna faza najjače utjecati 10. rujna/septembra!

Pun Mjesec u rujnu/septembru bit će u znaku Riba, a naziva se još i Mjesec Žetve, jer se u ovim danima ubiru mnogi plodovi.

Ovo je najbliži pun Mjesec jesenskoj ravnodnevici, nagovještava novu sezonu. Oslobađamo se prošlosti i s radošću prihvaćamo i grlimo ono što je pred nama.

Ova lunarna faza je savršena za odmor, pauzu, resetiranje, sanjarenje. Imat ćemo osjećaj da se napetost i nevolje ublažavaju – bit ćemo spremni pronaći unutrašnji balans.

Pošto je u znaku Riba, značajno će utjecati na emocije, a istovremeno se događa kada i Merkur započinje svoj retrogradni hod. Zato ćemo morati usporiti, razmotriti planove, presložiti kockice u svojoj glavi i sačekati neki novi period za nagle promjene.

Saznajte na koja 3 horoskopska znaka će najjače utjecati pun Mjesec u Ribama od 10. rujna/septembra:

Blizanci♊

Možda ćete osjećati da ste pod pritiskom i željet ćete stvoriti dobar dojam, da se drugima svidite. Sada možete nešto promijeniti u vezi sa svojim poslom i karijerom.

Energija Riba često zamagljuje stvarnost i pokreće maštu pa se sada možete naučiti osloboditi iluzija ili očekivanja drugih kada je u pitanju vaša reputacija.

Pun Mjesec potiče Blizance da naprave neke krupne poteze u životu, ali sada i nije najbolje vrijeme za to, jer smo pod utjecajem retrogradnog Merkura.

Sada je najbolje da se što više smirite i osjećate ugodno i sigurno, uskoro će doći vrijeme za veće korake.

Djevica♍

Pun Mjesec u Ribama utječe na vaše odnose. Možda ćete otkriti da se nekadašnje romantične veze ili prijateljstva koja su trebala biti dio prošlosti na neki način ponovo pojavljuju u vašem životu.

Moguće je i da će neki odnosi biti na testu, da ćete provjeravati svoju relaciju s drugim ljudima.

Ova lunacija vas potiče da napustite osjećaje bijesa i ljutnje koji vas sprječavaju da popravite stvari i krenete dalje.

Moguće je da ćete početi sumnjati u povjerenje nekih ljudi, ali uskoro ćete saznati istinu.

Ribe ♓

U ovom periodu najviše ćete se baviti sobom i svojim vlastitim bićem.

Ovaj pun Mjesec obasjava vaš osjećaj sebe, ali sa Suncem i Venerom – planetom ljubavi – oboje stacioniranim u vašoj kući veza, vrijeme je da se usredotočite na svoje odnose.

Vaše emocije mogu biti burne i zbog toga ćete se osjećati mnogo osjetljivije nego inače.

Vaša emocionalna ranjivost izlazi na vidjelo. Ne sputavajte i ne potiskujte osjećaje – dozvolite im da isplivaju na površinu.

Sjetite se svojih starih veza iz prošlosti, što ste iz njih naučili? Neke lekcije će vas spriječiti da napravite ponovo iste greške.

sensa.mondo