Nedeljni horoskop za ljubav: Bikovi očekuje napetost, a Devicu nežna ljubav

Horoskop

Ove nedelje komunikacija u vezi će se poboljšati, pa Ovnovi mogu lakše rešavati eventualne nesporazume sa partnerom. Slobodni su i dalje u povoljnoj situacij da sretnu neku novu osobu, a većina će lakše uspostavljati nove kontakte.

BIK

Bikovi i ove nedelje mogu osećati napetost u emotivnim odnosima, a neki će baš trpeti partnerovo neraspoloženje, ali strasti će biti i dalje veoma naglašene. Slobodni pripadnici znaka mogu upoznati osobu koja će na njih deloavati harizmatično.

Horoskop – kada ćemo ponovo osetiti magiju ljubavi: sve se menja kada Venera uđe u znak RibaHoroskop – kada ćemo ponovo osetiti magiju ljubavi: sve se menja kada Venera uđe u znak Riba
Horoskop otkriva kakvu nam sudbinu kroje planete do kraja marta – Venera nam donosi divne vesti kada je u pitanju ljubav!
BLIZANCI

Bliznaci ove nedelje prestaju biti preanalitični i više se okreću akciji, tako da će se slobodni više družiti i lakše upoznavati nove ljude. Neki mogu započeti novu vezu. Zauzeti će biti nežniji prema partneru i mogu ostvariti mnogo opušteniji odnos.

RAK

Rakovi će ove nedelje i dalje osećati jake strasti, ali i ljubomoru, a nekima osoba sa kojom su u veuzi može pravitti probeleme zbog svoje posesivnosti. Slobodni će intenzivno priželjkivati da sretnau pravu osobu, a onim srećnijim se to može i ostvariti.

LAV

Lavovi ove nedelje mogu osećati napetost na privatnom planu, ali će uspevati da reše nesporazume razgovorom. Slobodni mogu imati prevelika očekivanja, pa će teže ostvarivati svoje ljubavne želje, ipak druženja i novih kontakata neće im faliti.

DEVICA

Device ove nedelje postaju spremnije na kompromis u emotivnim odnosima, i lakše komuniciraju sa ljudima oko sebe, što nekima može doneti nova i prijatna poznanstva, moguće i preko posla. Odnos sa partnerom biće nežniji i sa više razumevanja.

VAGA

Vage će ove nedelje biti komunikativnije i otvorenije za nova poznanstva, a pažnju im mogu privlačitii opuštene i prijatne osobe. Zauzeti će pokazivati više razumevanja za partnera i biće spremniji na kompromis ako rešavaju neke probleme.

ŠKORPIJA

Škorpije će i ove nedelje biti veoma zahtevne prema partneru, a neke mogu biti prilično bezkompromisne, pa su u vezi mogući problemi. Slobodni mogu biti veoma nestrpljivi da ostvare svoje ljubavne želje, ali nekima bi se planovi mogu izjaloviti.

STRELAC

Strelčeve ove nedelje očekuje više pažnje i razumevanja od strane partnera koji će biti posvećeniji emotivnoj vezi. Slobodne pripadnike znaka mogla bi zainteresovati osoba koju mogu upoznati preko prijatelja. Novi kontaktii lakše će se sklapati.

Nedeljni horoskop do 17. marta 2019. godine: Raka očekuju ljubavna iskušenja, a Vodolija dobija šansu za uspehNedeljni horoskop do 17. marta 2019. godine: Raka očekuju ljubavna iskušenja, a Vodolija dobija šansu za uspeh
Nedeljni horoskop od 10. do 17. marta – otvaraju se vrata novih mogućnosti…
JARAC

Jarčevi će se ove nedelje truditi da pokažu više naklonosti prema osobi sa kojom su u emotivnoj vezi, ali neki mogu delovati rezervisano i tako doprinositi nerazumevanju. Slobodni priadnici znaka biće otvoreniji za nove konatakte, kojih će biti sve više.

VODOLIJA

Vodolije će ove nedelje osećati više opuštenosti u emotivnim odnosima, iako će neke i dalje pratiti napetost u vezi. Bolja komunikacija sa partnerom doprineće lakšem rešavanju nesporazuma. Slobodni bi mogli upoznati neku vrlo šarmantnu osobu.

RIBE

Ribe ove nedelje izlaze iz nešto povoljnijeg emotivnog perioda, ali će i dalje imati šanse da upoznaju osobu koja im se može dopasti. Zauzeti će osećati da je partner spremniji na dogovor, a slobodne može privući neka harizmatična osoba.

Izvor: Conoplja news

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.