Potpuna pomrčina Sunca u Strijelcu 14.12. – Podizanje frekvencije i ekspanzija svijesti

Horoskop
Pomrčina Sunca u Strijelcu nosi jednu od najsjajnijih energija koje smo iskusili tijekom cijele godine. Za vrijeme ove pomrčine možemo primijetiti kako nam se frekvencija podiže i kako nam svijest raste. Sada se pojačavaju naše moći stvaranja i privlačenja stvari prema nama, ono o čemu razmišljate ekspandira se. Slušajte svoj unutarnji glas i držite srce usmjereno u smjeru u kojem želite krenuti.

Popuna pomrčina Sunca događa se 14.12. u znaku Strijelca i otključava vrata novom portalu energije. Donosi potpuno nove početke, znakove, prilike i nagrade.

To će dodatno pojačati Saturn, koji će nekoliko dana kasnije, 17.12., napustiti znak Jarca i ući u znak Vodenjaka.

Za vrijeme ove pomrčine možemo primijetiti kako nam se frekvencija podiže i kako nam svijest raste. Možda postanemo svjesni simptoma uzdizanja. Mogli bismo se čak i s većom lakoćom mogli približiti mudrosti svoje intuicije, duhovnih vodiča i višeg sebstva.

Svemir nam uvijek nudi nagrade, ali moramo biti otvoreni da bismo ih primijetili i primili.

Najbrži način da dođemo u stanje primanja je promijeniti način razmišljanja, a najlakši način je usredotočiti se na obilje, uvažavanje i zahvalnost, što je češće moguće.

Kada otpustite negativnost, želje da stvari budu drugačije, jadikovke ili ograničavajuće razmišljanje otvorit ćete vrata svemu dobrom.

Darivanje čistog srca također je još jedan način da se otvorite za primanje. Ovo doba godine ionako je u duhu darivanja, ali promislite radite li to sa srcem ili zbog obaveze.

Pomrčina Sunca u Strijelcu također je povezana s pomrčinom Mjeseca koju smo imali još u lipnju/junu.

Sjećate li se što je tada bilo aktualno u vašem životu? Što je bilo potrebno otpustiti? Sve što datira iz tog vremena, sada će doći do dozrijevanja.

Merkur je također je vrlo aktivan za vrijeme ove pomrčine. Merkur vlada komunikacijom i našim umom stoga obratite pažnju na ono na što se odlučite fokusirati, na ono o čemu razmišljate.

Sada se pojačavaju naše moći stvaranja i privlačenja stvari prema nama, ono o čemu razmišljate ekspandira se.

Iako sada moramo paziti na svoje misaone procese, također je važno imati na umu da je iskrenost prema sebi ono čemu bismo trebali težiti.

Ne moramo biti umjetno pozitivni. Moramo ostati ukorijenjeni u svojoj istini, ali na način koji potiče širenje. Tako, na primjer, umjesto da se usredotočite na pogreške ili se pokušate pretvarati da se nikad nije dogodila, umjesto toga s ljubavlju priznajte pogreške i usredotočite se na ono što sada možete učiniti da biste krenuli naprijed.

Pomrčina Sunca poziva nas da se uzdignemo i da promatramo brojne skrivene blagoslove. Dok svoje blagoslove iznosimo na svjetlo, to također pokazuje kakav je naš odnos sa Univerzumom.

Svemir nas uvijek osluškuje i reagira. Čak i u mračnim vremenima kada nam se ne čini da je tako.

Pomrčina Sunca u Strijelcu nosi jednu od najsjajnijih energija koje smo iskusili tijekom cijele godine.

Držite svoje srce i um otvorenima. Ostanite otvoreni za svjetlost iako je možda prisutna i tama. Slušajte svoj unutarnji glas i držite srce usmjereno u smjeru u kojem želite krenuti.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.