Što koga napaljuje, a što odbija (prema horoskopskom znaku)

Horoskop

Poznati po impulzivnosti ovnovi uživaju u brzom načinu života. Njihovo je gorivo strast , tako da oni žive od spontanih izljeva strasti. Može zvučati sirovo, ali ništa neće ovna uzbuditi kao iznenadni seks u WC-u kluba ili na stražnjem sjedalu auta. Ako želite otjerati ovna odvedite ga negdje gdje je sve ugodno i ležerno i pobjeći će glavom bez obzira u potrazi za sljedećim adrenalinskim šusom.

Budući da bikovima upravlja Venera, planet ljubavi, ne čudi da se smatraju za najromantičnije znakove zodijaka. Vole istraživati svojim osjetilima pa je njihov seksualni apetit usko povezan sa zvukovima, mirisima, okusima i dodirima.Oduševite svojeg bika “full on” iskustvom s vinom,čokoladom, mirisnim svijećama i uljima. Bikovi ne toleriraju neurednost, zato pazite da vam barem spavaća soba bude uvijek uredna.

profimedia-0192996736

Ovaj zračni znak ima dovoljno karizme da vam tijekom običnog seksa u dvoje pruži osjećaj orgije. Ne bi vas trebalo iznenaditi da blizance uzbuđuje eksperimentiranje i zapravo, oni pristaju na sve. Jedino što bi moglo odbiti blizanca je monotonija.

Pitanje je što neće izbaciti iz takta ove slatke, osjećajne dušice od ljudi. Intimnost je za njih velika stvar te kao i životinja rak, koja ih predstavlja, se trebaju osjećati sigurno da bi provirili iz svog oklopa. Najbrži način da pridobijete njihovo povjerenje je kroz fizički dodir. Oni jednostavno obožavaju maženje i nježnost. Ipak, kada dođe do seksa ne zaboravite da kod rakova svaka usluga mora biti uzvraćena, inače se neće ustručavati upotrijebiti svoja kliješta.

profimedia-0041358701

Drama, drama, drama… To je ono što pokreće lavove pa se ne čudite ako vam se spavaća soba odjednom pretvori u pozornicu. Njih uzbuđuje da se osjećaju željeno. doslovno predu na tu pomisao, pogotovo ako ona vodi do filmskog seksa. Lavove ćete jednostavno pridobiti luksuznim spojevima, grandioznim (i po mogućnosti, javnim) izljevima ljubavi. Ako samo na trenutak pomisle da ih ignorirate, pripremite se na svoju porciju rike.

Zbog svog imena djevice se često smatraju čednima, ali upravo je suprotno istina! Oni su poput napaljenih tinejdžera opsjednuti seksom i stvarno uživaju u svakom trenutku. Budući da njima upravlja Merkur (inače planet komunikacije) oni vole i pričati o seksu. Ipak, ako odlučite iznenaditi svoju djevicu ludim popodnevnim seksom u kuhinji, pripremite se da će zahtijevati znati sve o vašim metodama čišćenja.

profimedia-0178760208

Ljubav i ljepota glavne su vrijednosti vaga, kojima upravlja Venera. U skladu s tim, vage će se prema svojoj ljubavi ponašati kao prema vrijednom umjetničkom djelu. Njih napaljuje elegancija i sofisticiranost. Trud će vam se sigurno isplatiti ako vagi napravite koktel i pustite malo kvalitetne glazbe. Iako vage imaju i svoju fizičku stranu, najlakše ih je pridobiti tako da napalite njihov um. Ili, drugim riječima, bez obzira koliko je seks dobar, ako razgovor poslije nije na razini, vaga će otići.

Vladari seksa u zodijaku, škorpioni su najerotičniji znak. Oni obožavaju istraživati igre moći -dominaciju i submisivnost. Njihova je energija sastavljena od vruće strasti i duboke, čak i duhovne, intimnosti. Ne boje se tabua, tako da s njima možete probati sve (uz njihov pristanak).Ipak, štogod radili pazite da to bude s osjećajem i da ste potpuno u trenutku. Škorpioni su jako inteligentni, a ako išta ne podnose to je osrednjost. Njima kemija mora biti opipljiva, da bi to bilo to.

profimedia-0317116005

Ako išta uzbuđuje ove rođene istraživače, to je avantura. Oni na seks gledaju kao na priliku za emocionalnim otkrićima i intelektualnim osvajanjima. Strijelce, kao vatreni znak, uzbuđuje i opasnost, tako da se nemojte iznenaditi ako se vaš strijelac pali na seks u javnosti. S druge strane, odbija ih previše romantičan ili osjećajan seks. Strijelci su majstori zavođenja, ali se vole zadržati u plićim i zaigranijim seksualnim vodama.

Kao najambiciozniji znak zodijaka, jarci su takvi i u seksualnom smislu. Žele bogati privatni život ispunjen hrpom “kinky” pustolovina, stoga se ne bojte pojačati grijanje. Ništa ih ne može odbiti više od nekog čija djela ne podupiru riječi. Posebice ako to znači da im je seks bio loš!

profimedia-0283586673

Poznati kao vanzemaljci među znakovima, ovi čudaci svuda hodaju s glavom u oblacima. Slični su i kad je u pitanju seks – ako se protivi društvenim normama, oni su za! Vodenjaci su osim toga i ljubitelji tehnologije pa će ih vibrator sigurno ugodno iznenaditi. Ono od čega oni bježe je tradicionalan pristup vezama i seksu i to će ih sigurno otjerati. Jednostavno nije dovoljno bizarno za njihov ukus.

Duhovne i empatične ribe napaljuje duboka i pomalo spiritualna povezanost. Oni uživaju u iskustvima koja kao da su izvan ovog svijeta pa se pripremite na istraživanje dubina svoje psihe s ovim vodenim znakom. Još je jedna od glavnih karakteristika riba znatiželja, tako vam ne bi trebao biti problem dobiti njihov pristanak za bilo što. Ipak, ako ima jedna stvar koja će biti sol na rep vašoj ribi, to je rigidnost.

Cosmopolitan.hr

http://www.cosmopolitan.hr/clanci/cosmo-horoskop/sto-koga-napaljuje-a-sto-odbija-prema-horoskopskom-znaku

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.