Venera u Ribama (do 21.03.) – Ljubavna bajka

Horoskop
U svom prolasku kroz znak Riba, Veneru ne očekuje niti jedan loš aspekt. Prve dane njezinog ulaska pa do 07.03. očekuje nas sekstil s Uranom, donosi nagle i neočekivane romanse, iznenadne dobre vijesti, nenadane ljubavne izjave. Aspekt Venere i Neptuna pojačavat će i sekstil s Plutonom koji će produbiti ljubavne veze, dat jak osjećaj duboke ljubavi, intenzivan i maštovit seksualan život, te nevjerojatne i kreativne umjetničke projekte. Najviše pozitivnog utjecaja ova Venera imat će na same Ribe, kao i Rakove, Škorpione, Bikove i Jarce, i one koji imaju naglašen neki od tih znakova.

Oplođena od samog neba Urana, iz morske pjene Neptuna, rođena je ova egzaltirana Venera u Ribama. Ribe su znak gdje se Venera najbolje osjeća i izvlači ono najljepše iz njih – umjetnost, ples, pjesmu, poeziju, bajkovite fotografije, ljubav, i onu univerzalnu, romanse sretnih završetaka, jer ovo je Venerina bajka.

Venera ovdje nije opterećena moralom i društvenim konvencijama, ona voli zbog ljubavi same. Sretna je i uznesena, romantična i prekrasna, prepuna mašte. Šalje svog sina Amora (Erosa) da svojom strelicom pogodi koga god treba.

Ovo je Venera koja voli glamur, raskošne haljine, volane i čipku. Čipkasto svileno i satensko donje rublje, nešto između erotičnosti i nevinosti. Ribe vladaju stopalima pa će u ovom razdoblju fetiš biti lijepa i njegovana stopala.

U svom prolasku kroz znak Riba, Veneru ne očekuje niti jedan loš aspekt. Prve dane njezinog ulaska pa do 07.03. očekuje nas sekstil s Uranom gdje se naglašava aspekt Venere Uranie, nebeske Venere.

Ovo donosi nagle i neočekivane romanse, iznenadne dobre vijesti, nenadane ljubavne izjave.

Ovo je aspekt leptirića u trbuhu i sretnih osmjeha. Ne mora to biti samo radi ljubavničkih odnosa, može biti neočekivano umjetničko nadahnuće i uznesenost.

Od 10.03. do 20.03. očekuje nas konjunkcija s Neptunom gdje će na najjače biti naglašena romantika, fantazija, uznesenost, duhovnost, susret i komunikacija s božanskim bićima u nefizičkim svjetovima.

Ovdje može Venera i pretjerati pa otići u eskapizam i nerealne fantazije, razočarenja i patnju, ali i to je dio simbolike Riba.

Aspekt Venere i Neptuna pojačavat će i sekstil s Plutonom koji će produbiti ljubavne veze, dat jak osjećaj duboke ljubavi, intenzivan i maštovit seksualan život, te nevjerojatne i kreativne umjetničke projekte.

Najviše pozitivnog utjecaja ova Venera imat će na same Ribe, kao i Rakove, Škorpione, Bikove i Jarce, i one koji imaju naglašen neki od tih znakova.

Zablude i razočarenja dati će Blizancima, Strijelcima i Djevicama ( i onima koji imaju naglašen neki od tih znakova), tako da se oni ne bi trebali previše zanositi.

Irena Dumančić Baranja

Izvor

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.