Vratila se “stara Miley”!

MAGAZIN

Jednom je Kanye West izjavio da mu nedostaje “stari Kanye”, a ne sumnjamo da to u zadnje vrijeme izjavljuju i pratitelji Miley Cyrus na Instagramu.

Nekoć, osim što je veliku energiju posvećivala twerkanju na VMA pozornici i izbacujući podcijenjene albume kao što je “Miley Cyrus & Her Dead Petz”, odvajala je i velik dio svoje energije na redovito objavljivanje mutnih selfieja, svojih umjetničkih instalacija i slika svojih brojnih (živih) ljubimaca. Onda je odjednom sva ta magija nestala i njezin se profil pretvorio u jednoliku rešetku fotografija s crvenog tepiha i glamuroznih snimanja.

Gdje je nestala prava Miley?

Donedavno je jedina novost na njezinom feedu bio dodatak muža Liama Hemswortha u inače dosadnom nizu uređenih fotki. Mnogi su se pitali jesu li muž i menadžer društvenih mreža kraj Miley kakvu znamo. Ipak, s početkom proljeća Miley je ponovno preuzela svoj Instagram profil i vratila se u igru sa svojim urnebesnim naslovima fotografija, uz jednu promjenu. Više nema mutnih selfieja, fotke su visoke kvalitete, ali kao što sama kaže: “Festival season’s here, I’m queer, and I’m ready to party”.

 

Napokon!

Da nije potpuno zaboravila svoju ljubav prema mutnim selfiejima dokazuje ova Instagram priča, koja najavljuje ono što se na kraju ispostavilo da je niz fotki Miley u bazenu s ozbiljnom količinom lanaca oko vrata i naslovima kao što je “How wet I make you bitches”.

IMG_4662

 

 

Dobrodošla natrag Miley, nedostajala si nam!

Cosmopolitan.hr

http://www.cosmopolitan.hr/clanci/celebrity/vratila-se-stara-miley


Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.