Želite biti milioner: Ovo je njihova tajna uspjeha

MAGAZIN

Svi smo mi barem nekoliko puta tokom života pomislili kako bi bilo sjajno kada bismo postali milioneri. Mnogi im samo mogu pozavidjeti gledajući njihove fotografije na društvenim mrežama kako uživaju u egzotičnim putovanjima, dok ručaju u elitnim restoranima i voze brze i skupe automobile. Ipak, iza njihovog velikog uspjeha stoji mnogo odricanja, rada i žrtvovanja često propraćenog velikim poslovnim rizicima. Da bi se uspjeli postati milioneri, svi oni se pridržavaju nekoliko nepisanih pravila.

Ključ uspjeha većina njih vidi u dobroj organizaciji budžeta. Ovo se pokazalo tokom jednog istraživanja sprovedenog na više od 600 milionera u SAD. Mnogi od njih istakli su da uvijek paze da troše manje od onog što zarađuju. Kada je kupovina nekretnina u pitanju, većina milionera nikada na svoje vile ne troše više nego što iznosi njihova godišnja zarada. Većina milionera nikada se ne bavi samo jednim poslom, već mrežu aktivnosti šire na nekoliko djelatnoti.

Nekretnine i ulaganje u njihovu izgradnju, jedan je od omiljenih načina zarade brojnih milionera koji tu vide sigurnu zaradu. pored velikih kapitalnih ulaganja, milioneri brinu o svom ličnom razvoju u koji takođe ulažu mnogo vremena i truda. U prosjeku, pet i po sati nedeljno troše na čitanje iz zadovoljstva, a oko šest sati nedeljno provode vježbajući. Ipak, da sve nije savršeno, govori podatak da na sedmičnom nivou, milioneri spavaju i do osam sati manje od drugih ljudi.

Izvor

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.