7 važnih razloga zašto niste pronašli svoju srodnu dušu

LIFESTYLE
Foto: pixabay.com

Dok će neki od tih razloga biti pomalo frustrirajući ili teški za prevladati, rad na njima i razumijevanje zašto su onakvi kakvi jesu, pomoći će vam u dugoročnom razdoblju. Ponekad je promjena najbolji način da se krene naprijed!

Svi ćemo se susresti sa svojim srodnim dušama u nekom trenutku u našem životu, ali što duže morate čekati, to ćete postati nestrpljiviji. Samo zato što još niste povezani s drugom polovicom, ne znači da ćete zauvijek biti sami i da morate to prihvatiti.

Vaša srodna duša će vas pronaći kada budete spremni da vas on ili ona pronađe. Svemir zna kada je pravi trenutak i manifestirat će nju ili njega ispred vas, bez obzira želite li to ili ne. Ako mislite da ste spremni da vas pronađe vaša srodna duša i tražite je na sve moguće načine, ali ništa ne donosi rezultate, za to postoji razlog.

Kada se trudimo i mučimo kako bi pronašli svoju srodnu dušu, a ona se ne pojavljuje, ne bismo se trebali truditi još više. Trebali bismo zastati i razmisliti o sebi i gdje smo na putu u svom životu. Ako niste duhovno tamo gdje trebate biti vaša srodna duša neće vas tako lako pronaći.

U nastavku su neki od razloga zašto se možda još niste uspjeli povezati sa srodnom dušom.

Dok će neki od tih razloga biti pomalo frustrirajući ili teški za prevladati, rad na njima i razumijevanje zašto su onakvi kakvi jesu, pomoći će vam u dugoročnom razdoblju. Ponekad je promjena najbolji način da se krene naprijed.

7 razloga zašto vas vaša srodna duša još uvijek nije pronašla

1. Nosite mnogo nepotrebne negativnosti

Ako skrivate negativnost, onda vam srodna duša neće moći predstaviti sebe. Morate biti emocionalno na pravom mjestu da bi ta osoba došla u vaš život, piše Awareness act.

Naravno, ponekad bi nas naša srodna duša mogla pronaći kad smo u najgorem stanju, ali ne kad se hranimo negativnošću.

2. Još niste otpustili prave stvari

Kada tražite svoju srodnu dušu, ne biste trebali očekivati ​​da će se on ili ona pojaviti kada ste još uvijek na neki način vezani za partnera iz prošlosti.

Morate napustiti prošlost i otpustiti ljude koji su vas povrijedili. Vaša privrženost njima neće dugoročno pomoći.

3. Niste autentični

Naše srodne duše su naši najiskreniji ljubavnici. Oni nas prihvaćaju onakvima kakvi jesmo na dubokoj razini, onako kako nitko drugi nije sposoban. Ako uopće ne znate tko ste, vaša srodna duša možda još neće moći ući u vaš život.

Doista morate shvatiti tko ste i raditi kako biste bolje razumjeli svoj život u sebi prije nego što uronite u svijet srodne duše.

4. Nije pravo vrijeme

Svemir vlada svime i ako Svemir ne misli da ste spremni za susret sa svojom srodnom dušom, to se neće dogoditi. Vaša srodna duša pojavit će se u vašem životu kad budete spremni, nemojte žuriti.

Samo vjerujte u Svemir i dopustite mu da radi za vas.

5. Još niste naučili lekcije koje trebate naučiti

Ako ne učite lekcije koje vas Svemir želi naučiti, nećete pobrati nagrade. Svemir će omogućiti vašoj srodnoj duši da se pojavi pred vama kada pokažete dovoljno truda.

Vjerojatno ste previdjeli neke ozbiljne pouke.

6. Dajete moć pogrešnim ljudima

Srodne duše nikad nisu toksični ljudi kojima ste dopustili da kontroliraju svoj život. Prečesto gubimo vrijeme misleći da toksični pojedinci brinu za nas.

Ako vas netko povrjeđuje, ta osoba nije vaša srodna duša.

7. Previše se trudite da zadržite kontrolu

Ako ste previše usredotočeni na kontrolu, vaša srodna duša neće vas moći pronaći. Biti sa svojom srodnom dušom znači biti slobodan i spreman za pomak naprijed.

Morate otpustiti i prestati biti toliko opsjednuti kontrolom, ponekad moramo dopustiti sebi da postojimo bez vodstva.

 

 

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić https://atma.hr/7-vaznih-razloga-zasto-niste-pronasli-svoju-srodnu-dusu/

 


Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.