9 osveta nakon prekida za umrijeti od smijeha

LIFESTYLE

Prekidi su u pravilu grozni. Tko vam kaže da nisu, laže ili je jedna od ovih žena koje su napravile ove zločeste (i genijalne) stvari svojim bivšima za osvetu.

Uvrede preko Netflixa

“Nakon što smo prekinuli sam još imala pristup njegovom obiteljskom Netflix računu. Iskoristila sam to tako da sam stalno mijenjala imena u “Varalica”, “Lažljivac” ili “Onaj koji ne zna sa ženama”. Netko je mijenjao imena koja bih stavila, ali me nije odjavio, kao da ih je zanimalo što ću sljedeće napisati…”

Pseća posla

“Pas mi je imao proljev u stanu pa sam iskoristila odjeću koju je ostavio kod mene da počistim nered.”

Pucanje po šavovima

“Olabavila sam šavove na svim njegovim hlačama, tako da kad god negdje sjedne mu puknu hlače. Prošlo je već 10 godina, ali još se ponekad nasmijem tome.”

Tempirana bomba

“Nakon prekida se nastavio koristiti mojim HBO računom. Znala sam to, ali sam čekala do nekoliko minuta prije početka nove sezone “Game of Thrones” i onda promijenila lozinku.”

Lažna uzbuna

“Saznala sam da me je zapravo cijelu našu vezu varao s brojnim djevojkama. Kada smo prekinuli, zamolila sam svoju trudnu cimericu da se popiški na test za trudnoću i ostavila mu ga pred vratima, bez ikakve poruke. Istog sam dana imala pregled u bolnici zbog nekih kroničnih zdravstvenih problema. Zvao me i onda je došao u bolnicu i ispitivao osoblje jesam li trudna. Kada je shvatio da nisam, otišao je i nikada ga više nisam vidjela. Od zajedničkih sam prijatelja saznala da je još dugo poslije pokušavao kontaktirati sve curke s kojima me prevario ne bi li saznao koja je trudna… Što se mene tiče taj jadnik još možda misli da ima dijete negdje…”

Poziv na seks

“Kada sam prekinula s dečkom, blokirala sam njegov broj, ali sam ga još dugo nakon toga davala svakom dečku koji bi vani tražio moj broj… Njegova mi je sestra slala slike njega kako se svađa s dečkima koji ga zovu da bi mene pozvali van… ili kod sebe.”

Povrat robe

“Nakon što smo prekinuli, shvatila sam da je u mom stanu ostala jedna njegova fina košulja, koju još nikad nije obukao. Još bolje, nije ni skinuo etiketu. Vratila sam ju u dućan i rekla da sam izgubila račun pa sam ju zamijenila za novu haljinu.”

Mačja kakica

“Imali smo zajedničku mačku. Kada smo prekinuli preklinjao me je da mačka ostane kod njega. Pristala sam na to, ali sam onda od prijatelja čula da se ne brine o njoj. Došla sam kod njega da mu uzmem mačku i vidjela da joj nije promijenio pijesak otkad sam otišla. Ispraznila sam kutiju za pijesak na njegov tepih u dnevnoj sobi i otišla s kutijom za pijesak u jednoj, a mačkom u drugoj ruci.

Nepar

“Kada sam dolazila po svoje stvari nakon prekida nije ga bilo kod kuće. Uzela sam mu (dobro, u redu… ukrala) po jednu cipelu iz svakog para i bacala ih van iz auta svakih nekoliko kilometara na svojoj vožnji (od 12 sati) do doma.”

Cosmopolitan.hr

http://www.cosmopolitan.hr/clanci/ljubav-seks/9-osveta-nakon-prekida-za-umrijeti-od-smijeha

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.