Ispričala sam fantazije mužu, to mi je otkrilo puno o njemu

Roditelji, a posebno majke, odgojile su generacije djevojaka i žena s mislima da su seksualne fantazije nešto loše, kaže autorica priručnika “My Secret Garden: Women’s Sexual Fantasies”, Nancy Friday.

Opisuje kako je i sama neizmjerno zahvalna bivšem partneru koji ju je u krevetu učio razigranosti, ali bilo je tu i njegovih ograničenja. Zvala su se – “ženske fantazije”.

Foto: Promo

– Mnogi nisu toliko sramežljivi, no u seksualnosti to itekako dolazi do izražaja. I poslije sam imala partnera, ali nikad im više nisam otkrivala svoje fantazije. Sve dok u moj život nije ušetao suprug. Kad sam se ohrabrila ispričati mu ih, on je rekao: ‘Wow, koja mašta!’. Znala sam da je to – to – kaže autorica te dodaje da je po tome mogla razaznati koliko je suprug voli.

– Moje nove fantazije o njemu bile su stvorene za užitke. Voljela sam ga još više – priča Nancy.

Zato kaže kako se ne biste smjeli smesti, čak ni od partnera, kako biste u svojoj glavi održali strast u vezi.

– Pokušate li to otkriti nekome tko nije s vama na istoj valnoj duljini, pitat će vas: ‘Ako si toliko luda za mnom, zašto imaš potrebu zamišljati nestvarne situacije?’. No ne slušajte ih – smatra autorica.

Otkrijte mu da jedna vruća noć može početi pričanjem vaših fantazija, a on ubrzo može otkriti da će mu to biti uzbudljivija noć od druženja s frendovima.

– Ako je muškarcima normalno da imaju seksualne fantazije, zašto ih ne bi imale i žene. Oni će ih zadovoljiti (neukusnim) razgovorom s frendovima u baru i zbog toga neće osjećati sram, pa zašto bi si to priuštile i žene – pita se autorica.

Dopustite si da budete dio svojih “divljih” fantazija i vaš će seksualni život procvjetati. To može pokrenuti i natjecanje: “Ako ona misli da su te njezine fantazije seksi, što će biti tek kad čuje moje”.

Izvor

Komentariši

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.