Ljubavna astro analiza za Avgust: Kakva očekivanja mogu da imaju Jarac, Vodolija i Ribe

LIFESTYLE
Ljubavna detaljna astro analiza je pred vama. Šta na polju ljubavi mogu da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe astrolozi detaljno objašnjavaju. 

Jarac: Postoji mogućnost da u narednom periodu proširite vaš društveni krug i budete okruženi sa dosta novih ljudi. To bi vam moglo koristiti kada je u pitanju vaša prošlost, možda je došlo vrijeme da istu ostavite iza sebe.
Cijenite više sadašnjost i stvari koje ste postigli. Na polju ljubavi vi ćete imati potrebe da više vremena provodite sa partnerom i to u vaša četiri zida. Nećete biti skloni previše izlascima, već ćete se posvetiti isključivo jedno drugom.
Oni koji su slobodni, postoji mogućnost da se stvari dešavaju u vašu korist. Prema tome, prepustite se u uživajte.  Vodolija: Okružite se malo više sa ljudima kojima vam prijaju. Takođe, ukoliko upoznajte nove ljude pripazite kome se možete baš povjeriti.
Nema ništa loše u tome da proširujete vaš društveni krug, ali opreznosti u komunikaciji nije na odmet. Vas i vašeg partnera bi mogla da sačekaju zanimljiva dešavanja. Moguće je da ćete imati neke aktivnosti koje će vas zabaviti i dobro nasmijati.
Dosta ćete vremena provoditi zajedno i tako će vam prijati. Nemojte se ustručavati prepustiti romantici, već uživajte u istoj.  Ribe: Osobe rođene u znaku ribe, u narednom mjesecu bi mogli da uživaju u dobrim dešavanjima.
Možda bi bilo dobro da ostanete na putu na kojem i jeste, ali sve zavisi kako se vi osjećate. Pa shodno tome, tako i činite. Trebali bi dosta stvari imati pod svojom kontrolom, što će vam svakako služiti. Neka vaš fokus bude malo više na ljubavnom životu.
Vrlo je moguće da ste u posljednje vrijeme zapostavili partnera malo više i da mnoge stvari koje vam se dešavaju on ne zna. Ukoliko nešto i ne funkcioniše između vas, potrebno je na vrijeme da razgovarate. Jedino na taj način ćete moći iskreno da tražite rješenje.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin – www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

izvor

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.