Mnoge žene žive u zabludi da moraju biti savršene muškarcu: Psiholog Labkovski objašnjava

LIFESTYLE
 
I ptice na grani znaju da je iskrenost jedna od najvažnijih stvari između muškarca i žene koji se vole.

Želim da kažem nešto gdje najviše žena griješi. Mnoge žene smatraju da moraju mnogo stvari poduzeti da bi izgradile dobar odnos sa muškarcem. Tu se podrazumijeva: Zavoditi ga, igrati se sa njim, praviti zamke, braniti ga od druge žene, koristiti razne manipulacije i prikrivati svoje mane.

U stvari, sve je mnogo jednostavnije. Ne trebaju vam te igrice, treba vam da budete svoje. Da li tražiš porodičnog čovjeka, spremnog da sa tobom izgradi porodicu? Moraš da imaš ista interesovanja kao i on, nemoj da prilagođavaš sebe njemu. 
 
 
Jednostavno moraš naći nekog ko isto misli kao i ti. A znaš li kako ćeš takvog naći? Samo reci ono što misliš, bez razmišljanja da li će on da te razumije ili da li će ti nešto zamjeriti. Ne možeš ući u njegovu glavu, ne pokušavaj da razmišljaš o tome kako te on vidi, da li te razumije. 
 
Samo budi prirodna. Ne dopusti da ti se u glavi pomiješaju strahovi, stereotipi, stavovi… Najveći problem je nemogućnost da prihvatite sebe. Iza čitavog problema stoji samo jedna slaba misao: “Nisam dovoljno dobra da bi me zavolio dobar čovek. Ako na kraju shvati ko sam – napustiće me.”
 
 
To je ta, takozvana iluzija zbog koje na kraju mnoge žene nisu srećne. Kada predstavljate lažnu sliku vaš partner se navikava na to, a kasnije kada pravo lice izađe na svjetlo dana – tada dolazi do velikog razočarenja, i vašeg i njegovog. Zato uvijek budite iskreni u vezi. Tako ćete znati da vas neko voli baš zbog onoga što zaista jeste.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin –
www.infpult.info

Izvor

Pročitajte i ovo…👇

6 osobina magnetski privlačne žene

Ona kao da u sebi ima specijalan magnet koji ka njoj vuče sve najbolje

Da li vi u svom okruženju imate neku damu kojoj nekako sve ide od ruke, koja poput magneta privlači ne samo muškarce, već i sreću, dobre prijatelje, novac?

U čemu je tajna takvih žena? Čini se, u sledećih 6 osobina, piše Stil.kurir.rs:

1. Uvek su pozitivne

Pozitivan stav je stvar izbora koji ovakve žene svakog dana prave. Da, ponekad su i one loše volje ili raspoloženja, ali generalno, ovakve žene uvek veruju u najbolji mogući ishod.

2. Preuzimaju odgovornost

Lako je biti pozitivan kada ste sigurni da je sve pod vašom kontrolom. Ali, magnetski privlačne žene preuzimaju odgovornost i kada sve ne ide kako treba. Traženje krivca u drugima čini da iz vas isijava negativnost i nesigurnost.

3. One vredno rade na svojoj sreći

Žene koje poput magneta privlače sve najbolje ne misle po ceo dan o pozitivnom ishodu i ubeđuju sebe da će sve biti kako treba. One su od akcije, one će učiniti sve da to tako i bude, ne oslanjajući se na zvezde i tuđu pomoć.

4. One vide dobro u drugima

Veze su generalno teške, a još su teže kada konstantno pokušavate da pronađete nešto loše u ljudima.

5. Lični razvoj i ciljevi su im prioritet

Ljudi ponekad brinu da će morati da žrtvuju svoje snove zbog porodice i bliskih veza. Ali, to je kod ovih dama nešto potpuno nezamislivo. One gledaju da pronađu osobu koja će podržati njihove snove. Osim toga, one znaju da strast prema hobiju spašava vezu od od monotonije i dosade!

6. One brinu o sebi – za sopstveno dobro

Ako se ne osećate lepo u svojoj koži, nećete ni biti voljeni i privlačni. Zadovoljstvo nam daje samopouzdanje, a samopouzdanje koje izbija iz očiju, pokreta, glasa, privlačnije je od bilo čega drugog.

Stil.kurir.rs