Momci koji pomažu s kućanskim poslovima – češće vode ljubav

LIFESTYLE

Iako se smatra da se žene često opravdavaju s ‘Ne sad, boli me glava’, to ne znači da su manje zainteresirane za seks od muškaraca, kaže dr. Less Parrott, autor knjige “The Ultimate Guide To Crazy Good Sex”.

– Ne možete očekivati da se vaša seksualna želja uvijek podudara s njenom. I obrnuto. Nizak libido može poremetiti najbolji odnos ili ugroziti brak, stoga ne dopustite da se to dogodi – kaže autor i navodi nekoliko savjeta uz koje ćete ‘uskladiti toplomjere’.

– Razgovor o seksualnim željama sigurno će doprinijeti usklađivanju libida. Kada osjetite da je pravo vrijeme, pitajte je kad želi voditi ljubav. Ključ je u tome da trebate što više znati o njenim seksualnim željama. A ako primijetite da se nešto događa, ne potiskujte probleme – ističe.

Neke žene su sramežljive i ne znaju kako pozvati partnera na seks. Kako biste izbjegli takve situacije, dogovorite vaš tajni znak.

– To može biti upaljena mirisna svijeća, pjesma ili pogled koji ćete uputiti kad budete spremni – savjetuje.

Dotaknite njene osjećaje prije tijela, kako biste je zaveli i ‘odveli u krevet’ kada vi to želite.

– Ugađanjem ili tepanjem ćete pojačati njenu požudu. Ne morate biti pjesnik, ali jednostavne rečenice poput ‘Puno mi značiš’, ‘Ti si najbolji dio mog dana’ će probuditi uspavane strasti – ističe Parrott i podsjeća na rezultate istraživanja koje je pokazalo da se muškarci koji sudjeluju u kućanskim obvezama – češće seksaju.

– Ne samo da su seksualno osjetljivije na njih, nego su im i fizički privlačniji takvi muškarci – zaključuje autor.

Izvor

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.