Muškarci, bez brige: Veličina ‘alata’ nije ključ dobre ‘akcije’

LIFESTYLE

Niste glupi zato što želite učiti o seksu jer je seksualno znanje preduvjet za dobar seks, tvrdi Sari Locker, autorica knjige “The Complete Idiot’s Guide to Amazing Sex”.

– Prije dobrog seksa morate zavoljeti sebe i svoje tijelo. Kako biste se u potpunosti mogli prepustiti partneru i uživati u osjećaju, ne smijete tijekom seksa razmišljati jeste li mu privlačni. Najbolji način da se riješite tih problema je ogledalo. Skinite svu odjeću pa stanite ispred ogledala u kojem se možete vidjeti od glave do pete. Na glas recite koje sve dijelove svojega tijela ne volite i zašto pa recite koje dijelove volite i zašto. Natjerajte se da kažete barem deset onih koje volite. Na taj ćete način zavoljeti svoje tijelo – savjetuje autorica.

Foto: Promo

Kad vam u glavu dođe ružna misao, prekinite samu sebe i počnite dirati partnera pa se usredotočite na taj osjećaj.

Muškarci često brinu o veličini svog penisa, no ona nije bitna. Veličina penisa ne čini seks dobrim niti vas odličnim seksualnim partnerom. Dapače, penis koji je predug može udarati njezin cerviks i učiniti seks neugodno bolnim. Isto tako, preširoki penis može iziritirati vaginalni otvor. Ako je vagina preuska, dug penis neće moći ući do kraja – objašnjava autorica.

Važno je da vaš penis veličinom, oblikom i širinom odgovara vagini partnerice, bez obzira na to o koliko se centimetara radilo. Čak i ako je vaš penis “malen”, to može biti korisno za analan i oralan seks.

– Seksualno zadovoljstvo postiže se kombinacijom emocionalnih, psiholoških i fizičkih komponenti, a ne veličinom penisa. Neki muškarci čak razmišljaju i o povećanju penisa operacijom. Ona se radi tako da se reže suspenzorni ligament, no time bi vaš penis samo izgledao veće jer operacija zapravo ne produljuje penis. Radije naučite voljeti svoj penis i kako da budete dobar ljubavnik – kaže.

https://www.24sata.hr/lifestyle/muskarci-bez-brige-velicina-alata-nije-kljuc-dobre-akcije-618922

 


Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.