Samoprozvani ‘ljubavni guru’: Iz noktiju saznajte sve o ženi

LIFESTYLE

Amerikanac Marwan Alteir (26) iz Kalifornije tvrdi da zna kako pročitati žene – i to samo pomoću njihove manikure. Ovaj nadobudni samoprozvani ‘psiholog’, koji se oglašava kao Rocky na Twitteru, otišao je toliko daleko da je sastavio vodič od šest stranica pomoću kojeg želi pomoći svojoj ‘braći’ da lakše dešifriraju ženske osobnosti, odnosno prepoznaju je li žena materijal za vezu ili trebaju pobjeći glavom bez obzira.

Foto: Twitter/ItsRockkky

Njegova knjižica, koju je nazvao ‘Nokti na prvi pogled’, svojevrsni je ‘vodič za preživljavanje’ koji objašnjava muškarcima u što se upuštaju, tvrdi.

– Umorni ste od ‘ganjanja’ pogrešne djevojke? Upravo ste otkrili da vam je cura psihopatkinja? Želite drugi put pročitati takve znakove prije nego što uložite u vezu? Moja knjiga ‘Nokti na prvi pogled’ pomoći će vam – tvrdi.

Nakon što je objavio i video s objašnjenjima cijele palete noktiju, njegov je vodič postao viralan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Rocky ‘čita’ žene prema boji, obliku i dužini noktiju. Kaže da kombinacija ova tri elementa može otkriti muškarcima sve što trebaju znati o tome kakve su žene u romantičnim odnosima.

Boja je, kaže, najvažnija stvar, čimbenik koji vam može najviše otkriti o djevojci. ‘Sigurne boje’ su one prirodne, poput ‘golih’ nijansa, odnosno onih boje kože.

Foto: Twitter/ItsRockkky

– Uz djevojke s prirodnim nijansama možete spavati zatvorenih očiju, ne morate čuvati svoje testise dok spavate, a možda možete očekivati ​​i doručak ujutro – kaže. No postoje i nijanse s kojima treba biti na oprezu, jer mogu biti i sigurne i opasne, dodaje. To su bijela, crna i francuska manikura.

Opasne su žene pak one koje pobojaju nokte u zelenu, crvenu, narančastu ili žutu, tvrdi ovaj samoprozvani stručnjak.

– Braćo preklinjem vas, otvorite zdravstveno osiguranje ako ćete tulumariti ili družiti se s ovakvima – kaže vidno istraumatizirani ‘Rocky’ te naglašava kako su žuti najstrašniji.

– Ako ima hrabrosti da oboji nokte u žuto, ima hrabrosti i da ti odsiječe testise – oštar je Marwan.

Foto: Twitter/ItsRockkky

Oblici pak odaju raspoloženje. Oni kojih se treba kloniti su zaoštreni, a nalikuju na ‘vrhove planina’ ili ‘strijele’, opisuje.

– Nisu oštri bez razloga. Oni su oružje. Oružje za masovno uništenje. Stvoreni su da vas povrijede – upozorava ‘znalac’ za nokte.

 

Treći faktor je veličina, nastavlja Rocky.

– Djevojke uvijek kažu da veličina nije važna. Pogrešno. Veličina je bitna – naglašava. Žene s regularnom duljinom noktiju obično su ‘siguran odabir’, ne znaju ‘twerkati’ i teško da će koristiti nokte kao oružje, dok su one s noktima srednje veličine nešto opasnije, objašnjava, no naglašava da one s dugim noktima signaliziraju znakove upozorenja.

Foto: Twitter/ItsRockkky

– One piju samo žesticu, bivši im je u zatvoru, dobre su u ‘twerkanju’ i borit će se do smrti – tvrdi Rocky koji očigledno nema dobra iskustva sa ženama dugih noktiju.

– Proveo sam ovo istraživanje da bih zaštitio svoju braću širom svijeta. Moraju znati u što se upuštaju – kaže Rocky koji je počeo skupljati podatke 2018..

 

– Istraživanje sam proveo na 20 muških prijatelja i 10 stranaca. Pokazivao sam im fotografije noktiju. Ako ih je više imalo slična iskustva sa ženama s pojedinim tipom nokta, to je završilo u vodiču – objasnio je. 

Rockyjevi su videozapisi pregledani više od 4,6 milijuna puta i dobili nekoliko tisuća komentara. Očekivano, bilo je tu neodobravanja žena koje je svojom ‘psihologijom’ pogrešno pročitao, ali i žena koje su napisale da mu je analiza točna i fotografirale svoje nokte da to potvrde.

– ‘Goli’, ali dugi. Slatka, ali sigurno će vas ubiti ako ju izazovete – komentirala je jedna žena koja se pronašla u opisima. 

 

https://www.24sata.hr/lifestyle/samoprozvani-ljubavni-guru-iz-noktiju-saznajte-sve-o-zeni-618679


Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.