Tri mjeseca nakon spoja curi rekao ‘što sve s njom ne valja’

LIFESTYLE

Britanka Kimberley Latham-Hawkesford je prije tri mjeseca bila na spoju s muškarcem kojeg je upoznala preko aplikacije za pronalaženje partnera. Nakon što su jednu večer izašli, muškarac se tri mjeseca nije javljao, a onda joj je jednog dana došla njegova poruka. Kimberly, kaže, do tada nije ni razmišljala o njemu, a njegova dugačka poruka je glasila:

– Znam da smo se vidjeli prije tri mjeseca, a htio bih objasniti zašto se nisam javljao prije, imam par dobrih razloga i mislim da je spoj mogao proći i bolje  – napisao je muškarac, i dodao da se ‘ispričava ako će je uvrijediti’, a odmah nakon toga objasnio Kimberley da bi izgledala super kad bi izgubila koji kilogram.

Foto: metro.co.uk

– Jako si blijeda, znam da ne voliš sunce, ali malo sunčanja ti ne bi škodilo, a budući da imaš velike grudi trebala bi nositi malo dublji dekolte – napisao je dečko u poruci, i objasnio da bi mu bilo draže kad bi nosila odjeću koja bolje pristaje njenoj liniji, ili da malo promijeni stil. Dodao je i da bi trebala obojiti kosu u ‘normalnu’ boju, i staviti ekstenzije jer je ‘duža kosa privlačnija’.

– Trebala bi stavljati i manje šminke i biti prirodnija i decentnija – napisao je, ali je ipak zanemario ljubav prema prirodnom i napomenuo još i kako bi ‘mogla staviti filere i popuniti usne jer bi tako izgledala više seksi‘. 

– Treba ti i više samopouzdanja, to je seksi – dodao je, iako je ranije rekao da bi trebala malo smršaviti. 

Foto: metro.co.uk

– Budi obzirnija prema drugima, mogla si me poljubiti, a ne da zbog tebe imam problema s egom – napisao je dečko u poruci Kimberley, i dodao da bi trebala ‘manje pričati o svojoj prošlosti, ali i da se ne bi trebala nuditi da plati piće jer se tako on glupo osjeća i ne želi da ona pomisli kako nema novca’. Njegovu je cijelu poruku objavio portal Metro.

https://www.24sata.hr/lifestyle/tri-mjeseca-nakon-spoja-curi-rekao-sto-sve-s-njom-ne-valja-618740


Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.