Staklene figurice

Premium ljubavni romani

Sećala ga se. Mičel Dejvis nije bio momak koji se lako zaboravlja. Zapravo, nije bio ni od onih nametljivih, bučnih tipova koji uvek privlače najviše pažnje i dominiraju u svakom društvu. Bio je tih, ozbiljan i lepo vaspitan momak, a ono što ga je izdvajalo iz Tifaninog društva slikara i ostalih umetnika, bila je upravo njegova ozbiljnost. Svi Tifanini prijatelji su se ponašali pomalo ekscentrično, pili su i pušili, i sa njima se nije moglo pričati ni o čemu drugom osim o umetnosti, izložbama, i mestima za izlaske u San Francisku.
Mičel Dejvis nije bio iz te priče. Bio je možda dve ili tri godine stariji od Tifani, bio je arhitekta i radio je u jednom projektnom birou blizu Golden Gejt parka. Delovao je ozbiljno, ali nije mu nedostajalo šarma. Bernin pogled ukrstio se sa njegovim tamno smeđim očima, koje su bile malo uvučene i možda im je to davalo neku zagonetnu privlačnost. Te oči nagoveštavale su da se iza Mičelove smirene spoljašnjosti možda krije nešto burniji temperament. Kao i njegove pune usne…
Njegove usne se sigurno dopadaju svim devojkama, pomislila je Berni. Verovatno se odmah zapitaju kako bi izgledalo osetiti njihov poljubac… Setila se da se i ona to zapitala one večeri, pre par meseci, kad ga je upoznala. Bilo je to ovde, u San Francisku. Ona je, kao i sada, bila u gostima kod Tifani. Neko od njenih prijatelja slavio je rođendan u diskoteci „Plejs”, tu se skupilo veće društvo, u kome je bio i Mičel Dejvis. Pričali su te noći, on je ostavio na nju pozitivan utisak, i to je bilo sve.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se