USLOVI KORIŠTENJA
Korištenjem bilo kojeg dijela sajt ljubici.com automatski prihvatate sve uslove korištenja.
Smatra se da su korisnici korištenjem portala ili bilo kojeg njegovog dijela, upoznati sa aktuelnim uslovima korištenja i da su ih razumjeli u cijelosti. Ni jedan dio portala se ne smije koristiti u nezakonite svrhe.

AUTORSKA PRAVA
Preuzimanje sadržaja sa portala je moguće uz prethodnu dozvolu vlasnika ili navođenjem izvornog linka (poveznice) sa portala ljubici.com.
Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, možete obavijestiti portal na mail adresu: Kontakt formular

USLOVI PREUZIMANJA AUTORSKIH VIJESTI, GRAFIKONA, FOTOGRAFIJA

Vijesti, grafikone i fotografije možete preuzimati uz potpisivanje izvora preuzetog sadržaja i linkovanje izvora: ljubici.com
NA STRANICE IZVAN PORTALA ljubici.com
Portal ljubici.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Te stranice nisu pod kontrolom sajta i on nije odgovoran za sadržaj tih stranica.
OBAVEZE KORISNIKA
Portal ljubici.com ne kontroliše podatke koje razmjenjuju korisnici portala, tako da ne odgovara za tačnost, kvalitet i porijeklo tih podataka. ljubici.com. ni na koji način nije odgovoran za eventualnu štetu nastalu korištenjem tih podataka.
Korisnici portala ljubici.com su dužni da se pridržavaju slijedećih pravila:

ZABRANJENO JE:

• Objavljivanje, slanje i razmjena podataka i sadržaja koji krše međunarodne zakone, podatke i sadržaje koji šire rasnu, religijsku, nacionalnu i drugu netrpeljivost, koji su uvredljivi, prijeteći i vulgarni.
• Lažno predstavljanje u ime nekog drugog privatnog ili pravnog lica.
• Distribucija podataka i sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom.
• Namjerno slanje podataka i sadržaja koji se tretiraju kao spam, warez, spyware, virus i programa koji mogu izbrisati, izmjeniti ili proslijediti tuđe podatke.
Portal ljubici.com zadržava pravo da ukloni podatke i sadržaj koji krše uslove korištenja.

SADRŽAJ DOBIJEN OD KORISNIKA I POSJETILACA PORTALA

Portal ljubici.com nije vlasnik i nije odgovoran za sadržaj koji dobije od korisnika ili koji razmjenjuju korisnici portala.

PROMJENA USLUGA I SADRŽAJA PORTALA

ljubici.com zadržava pravo promjene ili ukidanja (privremeno ili trajno) bilo kog sadržaja ili usluge bez prethodne najave. Ne snosi nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu promjenom ili ukidanjem nekog sadržaja ili usluge.

PROMJENA USLOVA KORIŠTENJA

ljubici.com zadržava pravo bez prethodne najave promjenu uslova korištenja portala.