Za mali mjesečni iznos dobijate pristup ekskluzivnom sadržaju na sajtu, a to su na stotine ljubavno  erotskih romana.

Postanite član i čitajte odmah!

✔️ Čitajte na stotine premium romana
✔️ Čitajte na bilo kojem uredjaju
✔️ Novi ljubići se redovno dodaju
✔️ Jednokratna uplata
(možete odabrati i pretplatu)

Brza i jednostavna registracija!
Molimo, izaberite nivo članstva (1-12 mjeseci), unesite Vaše podatke sa ispravnom email adresom, zatim odaberite metod plaćanja (Paypal ili kartica), i unesite platne detelje. Na kraju kliknite dugme PLAĆANJE. Nakon uspješne transakcije provjerite Vaš e-mail. Hvala i dobrodošli!

Nivo Cijena  
AKCIJA 12 mjeseci - 99€ ! 99.00€ trenutno..
Članstvo ističe posle 12 mjeseci.
Izaberite

← Return to Home


Napomena: Vrlo je važno da navedete ispravnu email adresu kako bismo Vam kreirali profil s kojim se logirate na sajt i pristupate sadržaju na period koji ste odabrali. Ako ste član od ranije, i želite da produžite pretplatu, nije potrebno da se ponovo registrujete, prethodno se ulogujte sa na Vaš profil i on će nakon uplate, automatski biti aktiviran.

Kad se odlučite na uplatu za članstavo na sajtu, i kliknete na odgovarajuće dugme, bićete automatski preusmjereni na formular za uplatu preko Stripe (ili Paypal) procesora, gdje možete vrlo brzo i jednostavno platiti svojom platnom / kreditnom karticom. Ovaj sajt nema pristup Vašim podacima, već od Stripe (Paypal) dobija podatke o uspješnosti transakcije.

Plaćanje se obavlja u realnom vremenu i ukoliko je transakcija uspješno procesuirana, kupac dobija e-mail potvrdu o uspješnom plaćanju i dalje instrukcije. Nakon toga prijavite se na sajt i uživajte u čitanju.

Ukoliko imate neko pitanje ili prijedlog, želite saradnju ili želite otkazati pretplatu, možete nas kontaktirati.