POSTANI ČLAN

Čitaj odmah!

✔️ Na stotine starih i novih vikend ljubića
✔️ Odabrane ljubavne knjige
✔️ Erotski romani

Molimo, izaberite nivo članstva ispod, unesite Vaše podatke sa ispravnom email adresom, zatim odaberite metod plaćanja (Paypal ili kartica), i unesite platne detelje. Na kraju kliknite dugme PLAĆANJE.
Nakon uspješne transakcije provjerite Vaš e-mail.

Brza i jednostavna registracija!

POPUST!

Koristite kod za popust 1000
i uštedite i do 20%
(važi do kraja godine)

Nivo Cijena  
VIP 1 9.90€ za mjesec. Izaberite
VIP 6 49.90€ za 6 mjeseci. Izaberite
VIP 12 - AKCIJA! 79.90€ sada.
Članstvo ističe posle 12 mjeseci.
Izaberite

← Vrati se na početnu stranicu

Napomena: Vrlo je važno da navedete ispravnu email adresu kako bismo Vam kreirali profil s kojim se logirate na sajt i pristupate sadržaju na period koji ste odabrali. Ako ste član od ranije, i želite da produžite pretplatu, nije potrebno da se ponovo registrujete, prethodno se ulogujte na Vaš profil i on će nakon uplate, automatski biti aktiviran.

Kad se odlučite na uplatu za članstavo na sajtu, i kliknete na odgovarajuće dugme, bićete automatski preusmjereni na formular za uplatu preko Stripe (ili Paypal) procesora, gdje možete vrlo brzo i jednostavno platiti svojom platnom / kreditnom karticom. Ovaj sajt nema pristup Vašim podacima, već od Stripe (Paypal) dobija podatke o uspješnosti transakcije.

Plaćanje se obavlja u realnom vremenu i ukoliko je transakcija uspješno procesuirana, kupac dobija e-mail potvrdu o uspješnom plaćanju i dalje instrukcije.
Nakon toga prijavite se na sajt i uživajte u čitanju. Ukoliko imate neko pitanje ili prijedlog, želite saradnju ili želite otkazati pretplatu, možete nas kontaktirati.