POSTANI ČLAN

Čitaj odmah!

✔️ Na stotine starih i novih vikend ljubića
✔️ Odabrane ljubavne knjige
✔️ Erotski romani
✔️ BONUS – Pristup FB grupi i još više knjiga

Molimo, izaberite nivo članstva ispod, unesite Vaše podatke sa ispravnom email adresom, zatim odaberite metod plaćanja (Paypal ili kartica), i unesite platne detelje. Na kraju kliknite dugme PLAĆANJE.
Nakon uspješne transakcije provjerite Vaš e-mail.

Brza i jednostavna registracija!

Nivo Cijena  
VIP 1 9.90€ za mjesec. Izaberite
VIP 12 - AKCIJA 59.00€ trenutno..
Članstvo ističe posle 12 mjeseci.
Izaberite

← Return to Home

Napomena: Vrlo je važno da navedete ispravnu email adresu kako bismo Vam kreirali profil s kojim se logirate na sajt i pristupate sadržaju na period koji ste odabrali. Ako ste član od ranije, i želite da produžite pretplatu, nije potrebno da se ponovo registrujete, prethodno se ulogujte na Vaš profil i on će nakon uplate, automatski biti aktiviran.

Kad se odlučite na uplatu za članstavo na sajtu, i kliknete na odgovarajuće dugme, bićete automatski preusmjereni na formular za uplatu preko Stripe (ili Paypal) procesora, gdje možete vrlo brzo i jednostavno platiti svojom platnom / kreditnom karticom. Ovaj sajt nema pristup Vašim podacima, već od Stripe (Paypal) dobija podatke o uspješnosti transakcije.

Plaćanje se obavlja u realnom vremenu i ukoliko je transakcija uspješno procesuirana, kupac dobija e-mail potvrdu o uspješnom plaćanju i dalje instrukcije.
Nakon toga prijavite se na sajt i uživajte u čitanju. Ukoliko imate neko pitanje ili prijedlog, želite saradnju ili želite otkazati pretplatu, možete nas kontaktirati.