11236

Put do sreće

Free ljubići

Bila je užasno besna zbog nekog čudnog oklevanja u njegovom glasu kada su poslednji put razgovarali. U svakom slučaju, ona više nije želela da čeka jer je završila školu, a izgledi za posao bili su slabi i nije želela da odlaže venčanje.
Na kraju, shvativši da ona neće odustati, Martin joj je izdiktirao adresu svojih poznanika u Danidinu za slučaj da ne stigne da je sačeka. Stisnula je usne prisetivši se da joj je nekoliko puta ponovio da ne treba da žure u brak.
Ipak, nijednog trenutka nije dozvolila sebi da posumnja u njegovu ljubav. Znala je da će sve biti dobro kada se ponovo sretnu. U dvadeset prvoj godini verovala je da zna šta želi od života.
Bila je osmogodišnja devojčica kada su joj roditelji poginuli u saobraćajnoj nesreći. Posle toga došla je na farmu da živi sa svojim ujakom Klifordom Dejnom, a poslednje dve godine provela je u Oklendu završavajući školu.
U jednom trenutku neko ju je uhvatio za ruku i ona se okrenula očekujući da ugleda Martinovo nasmejano lice. Međutim, pred njom je stajala Ajrin Treskot, njena najbolja prijateljica iz srednjoškolskih dana.
NASTAVAK NA STRANI BROJ 2

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje