Tajni sastojak

Vikend ljubići

Karlton je sat vremena pre samog venčanja rekao svom bratu da se
predomislio i da ne želi da se oženi sa Lorom. Karltonov brat je to njoj javio.

Prve nedelje Lora se skrivala od sveta. Njene dve tetke su veoma budno pazile na nju tako da je na vreme jela, nije mnogo radila i naizgled sve je bilo u redu.
Posle mesec dana Lora se malo oporavila. Počela jc da sc smeje, međutim, to nije bilo dovoljno ubedljivo za njene tetke. One su sa sumnjom pratile svaki njen osmeh i zabrinuto vrtele glavom. Karlton joj se samo jednom javio telefonom i izvinio joj se za ono što jc uradio. Da nije bila tako zaljubljena u njega, ona bi priznala da je on u stvari njima oboma učinio uslugu.
Ponekad satima nije mislila na njega, zaboravljala je na čežnju, ali je znala da želi da sazna nešto o njemu i da ne može da zamisli drugu ženu u njego- vom zagrljaju.
Sve to što jc doživela sa Karltonom joj jc pokazalo da je mnogo jača nego što je mislila. Mogla je da se smeje i da ide visoko uzdignute glave i da se vrati na posao nedelju dana posle neodržane svadbe.
Sve to joj nije bilo lako, ali snaga i zrelost sa kojom jc sve to izdržala je potpuno iznenadila. Tešila je sebe da će se jednog dana pojaviti čovek koji će je prihvatiti onakvu kakva jeste.
Uskoro su objavili da sleću i Lora je pokupila svoje stvari. Kao što su joj tetke i rekle, na aerodromu je čekao jedan čovek. U ruci jc držao karton na kome je bilo ispisano njeno ime.

Tajni sastojak
ljubici.com

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje