6792

Ostrvo večne ljubavi

LJUBIĆI

Ana se svesno držala po strani, svesrdno se nadajući da će opuštenim izrazom lica sakriti haos koji je vladao u njoj. Provela je čitavih nedelju danauvežbavajući ga pred ogledalom.
Ovo je za nju nesumnjivo bilo veće užasnog poniženja. Njen verenik (pardon,bivši verenik!) trebalo je da se oženi drugom. Alegru Džekson planirao je da predstavi na večerašnjoj blistavoj zabavi.
Sve to poprima dramatične razmere pošto je novopečeni mladoženja ujedno princ Alesandro, naslednik prestola idiličnog ostrvskog kraljevstva Santina. Umesto da postane njegova kraljica, sada je prezrena nevesta, koja još mora da učestvuje u proslavi veridbe u balskoj sali palate!
Otkad ju je Aleks tako sramotno odbacio u korist druge, Ana nije imala mira. Pritom nije bio čak ni dovoljno pristojan da je izvesti o raskidu veridbe, već je o tome morala da sazna iz novinskih naslova. Zaista ponižavajuće. Upravo kao i iskreno i pretvorno sažaljenje, koje su joj upućivali, ili radoznali pogledi u kojima je videla pokudu. Kao da je ona kriva za taj fijasko! Paparaci nisu snimili nju kako se ljubi s drugim, već Aleksa sa Alegrom Džekson!


No Responses

  1. Ljubici online 29.11.2016

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.