Otrežnjenje

Vikend ljubići

Umoran i pospan, Kristofer je sa čuđenjem posmatrao razdragane ljude koji ni na tren nisu silazili sa podijuma za igru. Bili su zaista retki posetioci koji su. poput njega, stajali sa strane, ispijali piće i nezainteresovano posmatrali ostale goste koji su se provodili i uživali u muzici.
Uzdahnuo je razmišljajući kako bi uskoro mogao da krene. Što pre legne u krevet i tako na najmirniji način završi ovaj prilično težak dan. Zato je mahinalno pogledao na sat.
– Kris, ne gledaj na vreme – dobaci mu plavokosa Melisa prilazeći. Pritom ga je uhvatila za članak ruke tako da ne vidi koliko je sati. – Veče je tek počelo – dobacila je zavodljivo se osmehujući.
Nije prestala da ga posmatra preko ruba čaše kao ni da se pomera u ritmu muzike. Trenuci su prolazili i pokreti njenog vitkog tela bili su sve izazovniji. Trudila se da mu bude što bliža i da, tobože ovlaš dotiče njegove ruke, grudi, butine…
Bila je raspoložena i njeni dugi prsti sve češće su se zadržavali na izrezu njegove raskopčane košulje. Kako bi se osećao prijatnije. Kristofer je skinuo kravatu i otkopčao gornje dugme što se njoj veoma dopalo. Naime, neprestano se smešila i ponašala tako kao da ju je istinski mamio taj deo njegovih otkrivenih grudi.
On je ćutao, ali je ispod oka odmeravao lepo lice svoje devojke i njene pomalo napućene, pune usne. Izmamila mu je osmeh, što ju je obradovalo i podstaklo da i dalje igra i zavodi ga.
Poznavao ju je dovoljno dugo i znao je da upravo pokušava da ga oraspoloži. Melisa je bila svesna da ga je baš dobro iznervirala i da bi bilo najbolje da se ne rastanu dok se situacija između njih ne izgladi, odnosno dok se on u potpunosti ne oraspoloži.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje