Za mali iznos donacije dobijate pristup ekskluzivnom sadržaju na sajtu, a to su na stotine ljubavno / erotskih romana kao i mnoštvo popularnih knjiga ljubavnog žanra.

30 dana
Pristup sadržaju mjesec dana
9
Čitajte odmah nakon uplate
Ljubići se dodaju svakodnevno
Čitajte na bilo kom uredjaju
Jednokratna uplata
6 mjeseci
Pristup sadržaju 6 mjeseci
49
Čitajte odmah nakon uplate
Ljubići se dodaju svakodnevno
Čitajte na bilo kom uredjaju
Jednokratna uplata
12 mjeseci
Pristup sadržaju godinu dana
89
Čitajte odmah nakon uplate
Ljubići se dodaju svakodnevno
Čitajte na bilo kom uredjaju
Jednokratna uplata

Kliknite na dugme UPLATA (BUY NOW) i izvršite plaćanje nakon čega dobijate pristup svim romanima za period koji odaberete. Uplata je jednostavna, putem kreditne kartice ili preko Paypal. Vrlo je važno da navedete ispravnu email adresu. Ako još niste član, nakon uplate bićete preusmjereni na stranicu za kreiranje profila, koja je brza i jednostavna.

✔️ Čitajte na stotine premium romana!
✔️ Novi ljubići se dodaju svakodnevno!

Možete i donacijom postati član

Ovdje imate više načina uplate: Paypal, Stripe i kartica. Odaberite Vaš način uplate!

Doniraj i čitaj!

Za mali iznos donacije dobijate pristup cijelom sadržaju sajta. Molimo odaberite iznos i metod plaćanja (Paypal ili kartica) ispod, zatim upišite Vaše podatke i označite polje za otvaranje računa na sajtu, ukoliko još niste član. Ako ste član prvo se Ulogujte klikom na crveni link. Na kraju kliknite na dugme UPLATA. Nakon uspješne transakcije Vaš nalog će biti aktiviran u roku 24h. Hvala i dobrodošli!

9.00

Izabrali ste da donirate 9.00€ mjesecno.

Izaberite metod plaćanja
Log In to Your Account

Info o kreditnoj kartici
Ovo je sigurno SSL kriptirano plaćanje.

Ukupan iznos: 9.00€ mjesecno

NAPOMENA: Ako ste već član na sajtu, a uplatili ste za obnovu članstva, nije potrebno da se ponovo registrujete, Vaš profil će automatski biti aktiviran.

Kad se odlučite na uplatu za članstavo na sajtu, i kliknete na odgovarajuće dugme, bićete automatski preusmjereni na formular za uplatu preko Stripe (ili Paypal) procesora, gdje možete vrlo brzo i jednostavno platiti svojom platnom / kreditnom karticom. Ovaj sajt nema pristup Vašim podacima, već od Stripe (Paypal) dobija podatke o uspješnosti transakcije.

Plaćanje se obavlja u realnom vremenu i ukoliko je transakcija uspješno procesuirana, kupac, pored e-mail potvrde o uspješnom plaćanju od Stirep ili Paypala-a, dobija i e-mail gdje se uplata potvrdjuje i novi član poziva da registruje korisničko ime. Korisničko ime i šifra su vam potrebni kako biste se mogli prijaviti na sajt i dobiti pristup premium sadržaju.

Ukoliko imate neko pitanje ili prijedlog, želite saradnju ili želite otkazati pretplatu, možete nam se javiti na chat ispod.

Live Chat