Zelenooka lepotica

Premium ljubavni romani

Timoti Mekbrajd nije mogao da poveruje da je devojka koju je pratio, Sara Kingsli, kreće uz potragu za muškarcem. Jer, za ove dve nedelje koliko ju je „nadgledao“, zaključio je da u njenom životu ne postoji nijedan muškarac. To su potvrdili i momci u odeljenju koji su prisluškivali njene telefonske razgovore. Sada je bilo očigledno da je gospođica Kingsli smatrala kako muškarci ponekad mogu da budi i interesantni.
Timoti je radoznalo posmatrao bučnu gomilu sveta koja se tiskala u noćnom klubu, lako je često boravio na ovakvim mestima, još uvek ga je iznenađivalo koliko ljudi željnih zabave dolazi u klubove s nadom da će nekoga upoznati.
Naravno, on nije znao da li je postojala neka određena osoba koju je čekala gospođica Kingsli, ili je jednostavno došla sa prijateljicom zbog društva i dobrog provoda. Naime, pratio je dve plavojke nekoliko blokova i bio veoma iznenađen kada su se zaustavile ispred „Omega” kluba, mesta koje baš nije bilo na nekom naročitom glasu. Znao je ko se sve skupljao u njemu, a jedina nepoznanica za njega bio je, u stvari, razlog Sarinog dolaska.
Seo je za jedan sto u uglu odakle je imao dobar pogled na Saru i njenu okolinu. Naručio je konjak od prelepe konobarice i u jednom trenutku gotovo zaboravio da je na dužnosti. Ona ga je zavodljivo pogledala i jedva primetno se osmehnula, pritom tek malo razdvojivši svoje pune, senzualne usne. Oduvek su mu se dopadale baš takve devojke.

Zelenooka lepotica, ljubavni vikend roman

Uloguj se da bi vidio ostatak sadržaja.Molimo . Nisi član? Pridruži Se

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.