5 znakova da ste u vezi s pogrešnom osobom

LIFESTYLE

Pogrešan partner jedna je od gorih stvari koje vam se mogu dogoditi u životu, a problem je u tome što je nerijetko teško prepoznati da se radi o takvoj situaciji. Ali, u krevetu se sve tajne otkriju uz samo malo pažnje.

Naime, leptirići u stomaku i glava u oblacima zamagljuju vam zdrav razum, a posljedice su nezgodne – tresnete s visine na zemlju i otrijeznite se.

Ipak, ako prepoznate ove znakove, taj udarac ne mora biti tako snažan i ubitačan, pa evo pet znakova da ste pogriješili u izboru partnera.

#1 Ne dovodi vas do vrhunca

OK je ne doživjeti orgazam baš svaki put. Ali, ako se to događa prečesto, očigledno je da vaš partner ne poznaje vaše tijelo, a ni vaše potrebe, što ukazuje i na nedostatak komunikacije.

#2 Ne uživate istovremeno

Njemu odgovara jedna, a vama druga poza i zapravo se žrtvujete tokom odnosa, što baš i nije cilj ovog čina.

#3 Neusklađene potrebe

Kada vi želite seksualne odnose, on ne želi i obrnutno. Vaše želje gotovo nikad se ne poklapaju što rezultira siromašnim i dosadnim seksualnim životom.

#4 Niste spontani

Svaki seks je isplaniran i dogovoren i nema onog uzbuđenja gdje vas samo povuče k sebi i počne vas skidati? Nije to baš strast o kojoj ste sanjale, zar ne?

#5 Rijedak seks

Niste raspoloženi za seks, a i kad to činite, onda je razlog griža savjesti jer, eto, niste dugo, pa je red. To je prvi i vrlo jasan razlog da vam partner više ne donosi uzbuđenje.

Izvor: metro-portal.hr Foto: Thinkstock

Izvor

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.