309256

Ljubavni romani za besplatno čitanje online?

Free ljubići

Ljubavni romani su poslastica mnogih žena, i rijetke su one koje nikad u svom životu nisu pročitale niti jedan ljubavni roman. To, naravno, ne znači da muškarci ne vole da ih čitaju, vole itekako, samo se ne hvale time :) Neki muškarci ih čitaju kako bi saznali više o ženama, šta je to što žene vole, kako razmišljaju, šta ih motiviše, i sl. jer je većina ljubavnih romanih napisano iz ženske perspektive.
Ljubavni romani, ili kako ih još u narodu zovu, ljubići, su od nedavno našli svoje mjesto i publiku online, na Internet stranicama.

Sajtovi, poput Scribd i Issuu omogućavaju da postavljate i dijelite svoje publikacije sa drugim korisnicima, što znači da ako imate neki ljubić u digitalnom obliku, možete da ga objavite i podijelite sa drugima. Kako kod nas još uvijek romani postoje samo u  pisanom, tvrdom formatu, to je potrebno da ih se pretvori u digitalni oblik, odnosno u neki od formata koji se može čitati na računaru, tabletu ili nekom drugom gadžetu.

Digitaliziranje, odnosno pretvaranje u digitalni oblik, zahtijeva mnogo posla, sve od skaniranja dokumenta i obrade u nekom programu, pa sve do finalnog pdf dokumenta, a naravno, treba imati u vidu i zaštitu autorskih prava. U principu, možete dijeliti samo vaš vlastiti sadržaj. Kod nas postoji nekoliko foruma gdje korisnici dijele svoj skanirani sadržaj.

Ova stranica vam, takodje, nudi nekolicinu ljubavnih romana koje možete čitati u vaše slobodno vrijeme. Postoje razne vrste ljubavnih romana, kao što su kratki ljubavni romani, istorijski ljubavni romani, erotski romani, itd. Kratki ljubavni romani su oni obično do 100 stranica teksta koje možete pročitati za jedan vikend. Oni su i predvidjeni za brzo čitanje.

Istorijski ljubavni romani su veoma popularni i oni govore o davnim vremenima, obično je opisana neka ljubavna priča iz viktorijanskog doba Engleske.

Erotski romani su više poslastica za muškarce, no i žene ih ne odbijaju. :) Na sajtu ćete naći mnoge poznate pisce ljubavnih romana.
Da li je Diana Palmer vaš favorit? Ili, možda, Iva Mili? Eloisa James? Koji god da je vaš favorit, potražite ga na ovim stranicama.

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje