Ljubav jača od života

Free ljubići

Nino Košta je ponovo u centru pažnje!
Grejs je napeto zurila u ekran kompjutera pokušavajući da razbistri sliku. Virus kojim se zarazila počeo je da utiče na njen vid. Nastavila je da čita: “Romi Viner, naša reporterka, informiše nas o tome ko je u trendu…”
Prokletstvo! U vidnom polju plivale su joj bele mrlje i monitor je za treštao. Grejs je energično odgurnula stolicu ustavši da razmrda ukočene udove i da duboko udahne ustajali vazduh. Protrljala je umorne oči.
S kompjuterom je sve u redu, pomislila je. Samo sam ja mrtva umorna.
Skoro je jedan sat, nikakvo čudo štos^j je vid otkazao. Radila je noću u jednom noćnom klubu u Komvolu^Fpotom je još nekoliko sati provodila u kancelariji vodeći poslovne knfi^.
Preletela je pogledom po fotkama zgodnih muškaraca, koje je magazin ROCK postavio na svojoj stranici slavnih na internetu. Zar je moguće da se već dva puta našla oči u oči sa slavnim Ninom Akostom? Ne bi se baš moglo reći da su se kretali u istim krugovima, ali sudbina se ponekad poigra.
Grejs je prišla ekranu da pročita tekst pod Ninovom slikom.
“Pošto su mladi pripadnici klana Akosta stasali, Ninu se žuri da u dogledno vreme ostavi londonsku scenu. On je najstariji među neodoljivom braćom Akosta, a svi su polo igrači. Srećom, Nino se u Londonu odlično zabavlja.”

beautiful couple kissing
Photo by Zuriel Trejo on Pexels.com

Grejs nije uspela da zatomi osečaj zavisti i ljubomore prema svim tim ženama s kojima se on sjajno provodi. Ionako ga je srela samo na tren i oba puta se, suočena s njegovom ležernom elegancijom, osećala nezgrapno, kao da je tu slučajno zalutala.
Prvi put sreli su se na plaži u Komvolu, na polo meču koji je organizovala Grejsina najbolja prijateljica, Ninova sestra Lucija. Nino se tom prilikom nagnuo kroz prozor svog džipa da osmotri Grejs od glave do pete.
Nikada je nijedan muškarac nije tako gledao. Oblio ju je talas vreline. Dok je igrao polo, gledala ga je… kao zaljubljena tinejdžerka.
Drugi put sreli su se na Ludjinom venčanju, na porodičnom ranču Akostinih u Argentini. Grejs je uživala u tom putovanju do trenutka kada su njene oči pod svatovskim šatorom s^^jte Ninov turobni pogled.
Iako je gotovo čitave večeri bio zauzet dužnostima domačina, osetila je da je njegova snažna harizma pfaft na svakom koraku. A kada su konačno razmenili nekoliko reči, fascinirano je zurila u njga… sve dok…
Uzdahnula je posmatrajuči sledeču fotografiju čoveka koji joj je izvukao do pod nogama. I ponovo je uz njega bila prsata lepotica. Bili su lep par, pri čemu se na licu nepoznate dame ogledalo neizgovoreno upozorenje potencijalnim rivalkama.
– Zadrži ga – promrmljala je Grejs skrenuvši pogled s ekrana. Nino Akosta možda jeste tip iz snova, ali one svadbene večeri postalo joj je jasno da nisu u istoj ligi.
Bežeći od problema, Grejs je u muzici ili knjigama oduvek tražila utehu. Njeni su roditelji ranije gajili nadu da bi mogla postađ koncertna pijanistkinja, ali posle očeve smrti to su ostali pusd snovi. Više nije bilo novca za skupu školarinu na konzervatorijumu.

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje