Ako ovo radi, vjerojatno vas vara

LIFESTYLE

Primijetite li ove znakove na vašem partneru, ozbiljno se zapitajte jeste li jedina žena u njegovom životu

Često ne želimo vidjeti ono što nam je pred nosom. Lakše je živjeti u uljepšanom svijetu, zar ne? No, ipak se kad-tad moramo suočiti sa stvarnošću i otvoriti oči. Možda vaš dragi i nije tako drag kako se naizgled čini. Nije tako teško otkriti jeste li jedina žena u njegovom životu jer vam on svjesno ili nesvjesno otkriva svoju nevjeru.

Primijetite li neke od ovih znakova, vrijeme je da se ozbiljno zapitate!

1. Ah taj mobitel!

Prije je razgovarao i pisao poruke pred vama? Ostavljao je mobitel bilo gdje? Odjednom odlazi u drugu sobu razgovarati, skriva se dok piše poruke, stalno nosi mobitel sa sobom, pa čak i kada se ide tuširati! Još vam ne odgovara na nekoliko uzastopnih poziva? Ako vas nakon nekoliko dana ne dočeka iznenađenje za rođendan, godišnjicu ili nešto treće, dokopajte se njegovog mobitela i saznajte što skriva od vas!

2. Frajer preko noći

Do jučer se njegova higijenska rutina sastojala od tuširanja i dezića, a sada je malo-malo kod frizera, svaki dan provodi nekoliko sati u teretani, kupuje skupe parfeme, promijenio je stil odijevanja. Razmišlja o kupnji novog auta. Zasigurno pokušava nekoga impresionirati. Samo što to vjerojatno niste vi.

3. Nagle promjene u krevetu

Monotoni seksualni život može se razbiti samo nekim promjenama, ali ako te promjene budu drastično velike, a vi ih ne inicirate, to nije dobar znak. Ako vaš partner počne izbjegavati seksualni odnos s vama, moguće je da ima nekoga s kim mu to predstavlja veće uzbuđenje. S druge strane, ako se seksualne aktivnosti naglo povećaju, postoji mogućnost da tako želi sakriti nevjeru. Ali zbog nevjere mu se može povećati i adrenalin pa je njegovo uzbuđenje na vrhuncu.

Izvor