Misionarski položaj vam je dosadan? Neće biti uz ovih 5 promjena

Životni stil

Misionarski položaj neopravdano je dobio lošu reputaciju. Zapravo on je lijepa varijanta ljubavne igre u kojoj je kontakt očima posebno intiman trenutak između partnera…

Kod misionarskog položaja je moguće imati puno fizičkog kontakta. Još jedan plus: može jako duboko penetrirati.

Ako ipak smatrate misionarski položaj dosadnim, onda svakako čitajte dalje. Naime, s malim promjenama se može tako prilagoditi da ćete imati iznenađujuće intenzivan doživljaj. S ovih pet savjeta će misionarski položaj biti highlight u tvom krevetu.

#1 Noge na ramena

Već i kod standardne varijante misionarskog položaja može jako duboko prodrijeti. Međutim, doživljaj će biti još intenzivniji ako mu stavite noge na ramena. Intenzivnije ćete ga osjećati te ćete doživjeti predivan orgazam.

#2 Uzak prolaz

Kod ove varijante on leži na vama, a vi imate stisnute noge. Ako želi da ostati unutra, treba imati veliki penis. Međutim, i s malim penisom je moguć intenzivan doživljaj za oboje. Stisnite bedra te pritisnite njegov najbolji komad. Trljanjem možete oboje do snažnog vrhunca.

#3 Poletite na Mjesec

I u ovoj varijanti on leži na vama, a vi povučete noge na svoja prsa ili lagano u stranu. Dok on prodire u vas neka vas primi za zglobove pa tako upravlja pozicijom tvojih nogu. Oboje ćete osjetiti da se promjenom položaja nogu mijenja intenzitet ljubavne igre, što je genijalna priprema za intenzivniji orgazam. Dakle, prepusti mu se i poleti s njim na Mjesec.

#4 Dosegni neslućene visine

I kod ove promjene je najvažniji način penetracije. Vaš partner stavi jastuk ispod koljena tako da je može prodrijeti u vas “s visine”. Brzo ćete primijetiti da njegova stidna kost savršeno leži uz vašu pa se s ritmičkim udarima postižu predivni osjećaji i orgazmi.

#5 Uživaj u pogledu

Ako želite isprobati ovu varijantu misionarskog položaja, vaš partner mora biti prilično obdaren, jer bez potrebne dužine ne ide: on legne na vas, ali ne ravno, nego pod 45 stepeni. Tako “stvarate” X, on sa strane prodire u vas te ćete tako doživjeti novo uživanje. Prednost je da za vrijeme seksa možete posmatrati njegova leđa i stražnjicu.

miss7.24sata.hr

Izvor

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje