Dobra ili loša ideja: 5 situacija kada se treba vratiti bivšem

LIFESTYLE
Šta vi mislite?

Ako razmišljate o pomirenju s bivšim, u nastavku provjerite u kojim je situacijama to čak dobra ideja. No s tom odlukom se ipak nemojte zaletati.

Mislite na njega u svim važnim trenucima

Ako i dalje pomislite na njega svaki put kada vam se dogodi nešto važno u životu, očito vam jako nedostaje i možda biste trebali preispitati svoje odluke.

Vjerovale ili ne, istraživanja su tako dokazala…

Pokušavate ga učiniti ljubomornim

Ako smišljate načine da svog bivšeg učinite ljubomornim, to znači da vam je i dalje stalo do njega. Da ste ga zaista preboljeli, ne biste se uopšte zamarali njegovim mišljenjem.

Upoređujete sve druge muškarce s njim

Ako sve potencijalne partnere upoređujete s bivšim i nikad mu nijedan nije ravan, očito su vaši osećaju prema njemu još i dalje jaki. Možda je vreme da mu prestanete tražiti zamenu i razmislite o tome što zaista želite.
Možda razlog za vaše nespavanje leži pored vas!

Nedostaju vam sitnice

Normalno je da vam nakon prekida nedostaju zajednički razgovori i rituali, no ako vam nedostaju i njegovi izrazi lica, fraze koje je često koristio, muzika koju je slušao i razne druge sitnice, znači da još gajite jake osećjaje prema njemu.

Nedostaju vam i loše stvari

Svaka veza se suočava s raznim izazovima, a ako s nostalgijom gledate na svakodnevne prepirke i svađe s bivšim, moguće je i da ste spremni preći preko razloga koji je doveo do prekida.

Cosmo vam pomaže kako da zauvijek ostanete ludo zaljubljeni!

Izvor: Index.hr

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.