Ove 3 osobine nijedan muškarac ne bi volio kod svoje izabranice

LIFESTYLE

S obzirom da je lista svih stvari, koje žene zamjeraju svojim partnerima, veoma dugačka, ovog puta smo pitali muškarce, koje to osobine zaista ne bi voljeli da primijete kod svoje djevojke ili žene. Najviše njih odlučilo se baš za ove 3 osobine, tako da, drage dame, shvatite ovo kao upozorenje. Ako je neka od ovih osobina upravo vaša, potrudite se da je iskorjenite prije nego što vašem partneru zasmetaju.

Muškarci zaista ne vole, kada njihova izabranica…

1. Bude nepristojna

Bahato i nepristojno ponašanje jednostavno ne priliči dami. Svaki muškarac pored sebe želi nježnu i suptilnu ženu, koja ima osnovne manire. Dovoljan je osmijeh i pristojno ponašanje i već ste učinile dobar utisak na svog partnera.

2. Pokaže da je materijalista

Nijedan muškarac ne voli kada vidi da je ženi novac na prvom mjestu. Mali znak pažnje je uredu i to s vremena na vrijeme, ali muškarac koji za sebe traži djevojku na duge staze, nikako neće izabrati osobu, koja danonoćno razmišlja o skupocjenim poklonima.

3. Tračari

Jedna od najiritantnijih ženskih navika, za muškarce, svakako je tračarenje i uzaludno bavljenje tuđim životima. Vaš partner bi umjesto toga mnogo radije slušao o planovima za zajednički vikend ili nekoj temi, koja vas zaista okupira. Muškarci su potvrdili da tračaranje smatraju osobinom, manje inteligentnih žena, a vi sigurno ne želite da ostavite takav utisak!

Izvor: lepotaizdravlje.rs/Foto: Getty Images

http://www.ljepotaizdravlje.ba/ljubav_i_seks/ljubav/ove-3-osobine-nijedan-muskarac-ne-bi-volio-kod-svoje-izabranice

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.