Stvari koje treba da čuju svi koji su u lošoj vezi

LIFESTYLE

Sigurni smo da su se svi jednom našli u vezi za koju su znali da ne vodi nikuda, ali je ta osoba jednostavno bila maskirana u princa na belom konju i nismo mogli tek tako da odustanemo. Ukoliko ste svesni da je vaša veza toksična i da ne vodi nikud, ovo su samo neke od stvari koje treba da čujete kako biste ubedili sebe da pogrešne ljude ostavite u prošlosti.

Bićete usamljeniji sa pogrešnom osobom nego sami

Veliki broj ljudi ostaje u lošim vezama iz prostog razloga što se boje samoće. Možda je i najstrašniji deo svakog raskida shvatanje da više nismo deo nečega i da smo sada u potpunosti sami u svemu što radimo. Ipak, provoditi vreme samostalno ili sa porodicom i prijateljima mnogo je bolje po vas nego provoditi ga sa osobom koja vas ne ceni, omalovažava i nema razumevanja za vas i vaša interesovanja. U takvom odnosu uvek ćete se osećati usamljeno, čak i ako ta osoba sedi tik pored vas.

Ukoliko sumnjate, gotovo je

Onog trenutka kada shvatite da ta osoba nije pravi izbor za vas, počnete da sumnjate u njihovu iskrenost ili vernost, ili čak i sami počnete da razmišljate o drugim ljudima – vreme je da okončate vašu vezu. Ovakve stvari uglavnom ćete shvatiti intuicijom, ali na to će vam ukazati i brojni mali signali koje možezte primetiti kada god ste u partnerovom društvu. Ukoliko se ni vi ni vaš partner ne dajete u potpunosti, bolje je u prekinuti sve veze pre nego što povredite jedno drugo.

Izvor