Zavodljivi šapati

Free ljubići

Privučena glasinama i pozitivnim komentarima svojih poznanika, u klub je, jedne večeri, došla Vasilisa Voreadis, ćerka veoma imućnih vlasnika nesagledivnih vinograda i maslinjaka. Ona i njen stariji brat, Teodoros, su bili interesantni javnosti upravo zbog svog porodičnog bogatstva, iako su njih dvoje na sve načine pokušavali da sačuvaju svoju privatnost, da ne privlače pažnju tabloidne publike.
Vasilisa je, odmah po ulasku u klub, postala primećena od gotovo svih prisutnih gostiju. Najpre zbog toga što je većini bio poznat njen identitet, a potom i zbog toga što je veoma lepo izgledala. Vitka, visoka i plavokosa, Vasilisa je izgledom više podsećala na devojke nordijske lepote, nego na one koje su se odlikovale mediteranskim atributima. Njen uvek prisutni osmeh na licu je dodatno privlačio mladiće, kao i to što je bila izuzetno moderno i atraktivno obučena.
Kako bi u miru slušala muziku, Vasilisa je zakupila ceo separe. Naručila je šampanjac, rešena da se opusti, da se prepusti atmosferi, da ne razmišlja ni o čemu.
Veoma ljubazno je odbijala mladiće koji su tražili dozvolu da se smeste pored nje i započnu razgovor. Morala je da se uzdržava od ljutitih i naglih reakcija, kako ne bi ugrozila besprekomu reputaciju svoje porodice. Njeni roditelji su insistirali na tome da im deca budu na „dobrom glasu”, kako ne bi kvarili porodični imidž i ugrožavali široko rasprostranjene poslove. Njihovi poslovni partneri su negovali konzervativne vrednosti, pa su se i oni trudili da ih neguju i slede.

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje