7 tipova ljudi koje treba izbjegavati u kubovima

Životni stil

Predani papučar

Ovog ćete jadnika uglavnom vidjeti s torbicom njegove cure, koja je na pola puta do orgazma i skakuće u prvom redu ispred DJ-a. Druga je mogućnost da ga vidite kako glumi stolac jer njegova cura ne vidi do pozornice ako mu ne sjedi na ramenima.

Poglavica / kolovođa

Ovog ćete patnika za pažnjom prepoznati po njegovim ekstravagantnim i tako zastarjelim party rekvizitima – možete očekivati bilo što od indijanske perjanice do zviždaljke prometnog policajca.

Modna blogerica

Ona ne zna na kakvu je muziku došla, ali zna gdje je najbolje svijetlo u kojem klubu. Prepoznat ćete ju po hrpi nakita i šljokica dok puči usne ispred ogledala u ženskom WC-u. A vi ste samo htjele oprati ruke…

Party fotograf

On je oduševljen svim mladim, atraktivnim ljudima, koji se tako dobro zabavljaju! Ako slučajno pomisli da i vi pripadate toj skupini, nećete ga se moći riješiti.

Hipi / entuzijast lakih droga

Na ovog ćete tipa naletjeti na WC-u. On izlazi od svoje 16. godine i zna sve o zaštitarima u svakom klubu u gradu. A i šire. Ako se slučajno upustite u razgovor s njim, saznat ćete za hrpu novih droga, koje vam zvuče kao da su izmišljene, ali nikada ne možete biti sigurni…

PDA par

Za one koji ne znaju PDA je skraćenica za Public Display of Affection (javno razmjenjivanje nježnosti). Ovom su paru najdraži mračni kutevi u kojima mirno mogu obavljati radnje koje graniče sa seksom u javnosti, ali ponekad se neće moći suzdržati pa će početi razmjenjivati sline ravno ispred vašeg nosa.

Čopor vukova

Oni imaju ružičaste majice i idu u teretanu i najbitnije je da svi u klubu vide koliko su oni boca naručili. Ako slučajno stupite u kontakt s jednim od njih, pripremite se da će vas odmah htjeti informirati koji auto vozi. Možda je najbolje protupitanje je li njegov ili od tate.

Cosmopolitan.hr

http://www.cosmopolitan.hr/clanci/chill-out/7-tipova-ljudi-koje-treba-izbjegavati-u-kubovima

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje