9 znakova da ste pronašli muškarca koji će vas voljeti zauvijek

Životni stil

Svaki novi početak sa sobom donosi i brojna pitanja. Ništa drugačije nije ni sa ljubavnim vezama – koliko će potrajati, da li je on taj pravi, da li vas je zaslužio i koliko mu je zapravo stalo da vas? Sigurno vam sve ovo zvuči poznato i da se svakom od vas barem jednom desilo da ga muče ovakve dileme.

U principu, odgovor možete znati samo vi i to u onim trenucima kada ste potpuno iskreni prema sebi i kada se duboko zagledate u svoje srce i dušu. Ipak, postoje neki pouzdani znakovi koji jasno mogu signalizovati da ste pronašli muškarca koji bi vas mogao zauvijek voljeti.

Vodi računa o vama


Postaraće se da vam je sve potaman. Sluša vaše priče sa posla, masira vas, sprema vam večeru. Sve u svemu, vođenje računa o vama mu je jedan od glavnih prioriteta.

Želi da provodi mnogo vremena zajedno sa vama


Ukoliko vam svakodnevno šalje poruke i želi da provodi vrijeme sa vama, jasno vam je da je to prava osoba za vas. Da mu je stalo i da želi da vas usreći.

Seks za njega nije ključan faktor


Naravno da mu je ova vrsta intimnosti bitna, ali nije samo zbog seksa s vama. Želi on da i na taj način budete bliski, ali isto tako želi i da putuje sa vama, isprobava vina, napravi rođendansku zabavu – mogućnosti su beskrajne…

O svemu se sa vama konsultuje


Nikada neće prihvatiti drugi posao bez konsultacije sa vama. Takođe, nikada se neće preseliti na drugi kraj grada ukoliko prvo nije sa vama porazgovarao i vidio da li i vama odgovara taj isti kraj.

Govori vam stvari koje ne govori drugima


Trebalo bi da se zaista osjećate sjajno zbog ovoga, jer u suštini vi ste jedna vrlo privilegovana osoba. I time vam stavlja do znanja koliko mu značite i koliko ste posebni u njegovom životu.

Ne flertuje sa drugim ženama


Ukoliko ne primjećuje nijednu drugu osim vas, znaćete da je on onaj pravi. Samim tim, osjećaćete se opuštenije, jer nećete konstantno morati da lovite njegov pogled, koji je samo na vama.

Ne smeta mu kada pričate o budućnosti


Kada spomenete kupovinu kuće ili vjeridbu, on neće pobjeći glavom bez obzira. S druge strane, ne mora biti baš 100% na istim talasnim dužinama sa vama kada su ovakve stvari u pitanju, ali neće mu smetati da imate otvorenu komunikaciju u vezi s tim.

Ponosi se vama


Ohrabruje vas, srećan je zbog vaših uspjeha i ne može da sačeka da vas upozna sa svima do kojima mu je stalo u njegovom životu.

Obožava da se osjećate posebno


On ne samo da vas tretira kao kraljicu, već  iskonski želi da vas tretira kao kraljicu. Znaćete to po njegovom osmijehu na licu kada je sa vama, pošto ste vi za njega ona prava, savršena. Jednostavno, u njegovom srcu je za vas rezervisano specijalno mjesto.

Izvor: Mogu ja to sama

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje